12.12.16

ספגטי בולונז מהיר הכנה בסיר אחד



יום ארוך עבר עלי, מגיעה בערב וטלפון מזוג חברים אנחנו בדרך ורעבים. הרבה זמן לא היה לי. הרבה כוח לא היה,  בשר טחון היה מופשר התלבטתי מה להכין ואז האיש צעק בא לי בולונז..בולונז? זה שעות בישול..
נזכרתי בדודתי  שהייתה מכינה בסיר אחד בולונז מדהים. 

חברים זה יצא טעים, שאת הסיר לוקלוקו...

בולונז עם פרמזן


*דרגת קושי: ♥♥♥♥♥*זמן עבודה:10 דקות *זמן בישול : 25 דקות
מספר מנות:4 מנות

המצרכים

400 גר בשר טחון
חצי חבילה מקרוני
1 בצל גדול קצוץ
4 שיני שום פרוסות
1 רסק עגבניות
1 כף קטשופ
1 כף אבקת מרק ביתית
1 כף אבקת בצל בתית / מרק בצל
1 כף אורגנו יבש
1 כפית סוכר חום
1 כוס ציר מרק/מים
מלח פלפל שחור וקמצוץ צ'ילי חריף

ההכנה


  1. לטגן את הבצל עד שקיפות 
  2. להוסיף שום ולטגן עד הזהבה קלה של הבצל
  3. להוסיף בשר ולערבב תוך שמירה שהבשר יהיה פירורים
  4. להוסיף רסק ותבלינים . להוסיף כוס ציר מרק 
  5. להוסיף 2 כוסות מים 
  6. להביא לרתיחה להוסיף ספגטי ולערבב היטב
  7. לבשל כ20 דקות תוך ערבוב מדי פעם במהלך הבישול לבדוק שהספגטי מוכן וכשמוכן להוריד מהאש. 
הערה
לפעמים במהלך הבישול צריך להוסיף מים רותחים
אישית אוהבת להגיש עם פרמזן

לעדכונים נוספים הצטרפו לקבוצה בפייסבוק של טלי 
הצטרפו למאות הגולשים המקבלים עדכונים על טיפים ומתכונים מפתיעים, מהירים וטעמים בקוביית'נשארים מעודכנים למעלה מימין
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה