עוגת השיש האהובה שודרגה לעוגה ללא
סוכר והשומן קוצץ משמעותית, השומן הוחלף לרסק תפוחים שנותן עסיסיות.
דיאטלי
סה"כ קלוריות לעוגה: 1050
בחלוקה ל10 פרוסות אישיות : 105
קלוריות
כ-3 נקודות שומרי משקל
למתכון עוגת השיש
2 ביצים
¼ רבע כוס רסק תפוחי עץ
2 כפות שמן
2 כפות שמן
לערבב היטב
לערבב בקערה
½ 1כוסות קמח
+1 כפית אבקת אפיה
להוסיף
½ כפית סודה לשתיה
2/3כוס חלב דל שומן
1 כפית תמצית וניל
1 כפית גרידת לימון
1 כף נוזל סטוויה(ממתיק נוזלי) בשווי
כוס סוכר (15 מיל)
לערבב היטב ולהוסיף לקערה את תערובת הביצים
הרכבת העוגה
לשפוך 2/3 מהתערובת הלבנה לתבנית
אינגלישקייק
לשליש שנותר בקערה להוסיף
1כף קקאו
וטיפה ממתיק מלכותי
לערבב היטב
לשפוך על התערובת הלבנה
ובעזרת מזלג או סכין ליצור בתנועות
מעגליות שילוב בין שני הצבעים.האפיה
לחמם תנור ל180 מעלות לאפות עד להזהבה.
לנעוץ קיסם לראות שיוצא יבש עם מעט
פירורים.

אהבתם את הרשומה?
אשמח אם תשתפו דרך האיקונים בתחתית הרשומה
אשמח אם תשתפו דרך האיקונים בתחתית הרשומה
רוצים להיות מעודכנים בכל פוסט שאעדכן?
הצטרפו למינויים בכפתור למעלה מימין
שלום
השבמחקהאם יש אפשרות להחליף את הרסק תפוחים בביצים?
ואם כן, בכמה?
האם יש להוסיף עוד סטיביה למתיקות? ואם כן, בכמה?
רסק התפוחים הוא תחליף לשומן. לא ניסתי אבל לא נראה לי שביצים יחלפו אותו. |
מחקאין צורך להמתיק את העוגה
האם אפשר להחליף את החלב בנוזל אחר ואם כן במה?
השבמחקאשמח גם לדעת במה ניתן להחליף את החלב אולי במיץ תפוזים סחוט או במים ?
השבמחקגם אני אחזור על השאלה
השבמחקהאם אפשר להחליף את החלב בנוזל אחר? אולי חלב שקדים?
אני מעדיף את העוגה פרווה