מרק
קליל וטעים, בריא, מחמם ומנחם ביום חורפי מבלי להכביד על הקיבה. יתרונו הגדול שהוא
דל קלוריות ומהיר הכנה, צבעו הכתום העז אהוב על הילדודס
דיאטלי
*קלוריות לסיר מרק 430 ק'
*למנה בחלוקה לארבע כ-110 ק'
ההכנה
דיאטלי
*קלוריות לסיר מרק 430 ק'
*למנה בחלוקה לארבע כ-110 ק'
ההכנה
בסיר עמוק שמים (אני מבשלת בסיר לחץ 10 דקות)
5-6 גזרים חתוכים (לחלופין כל ירק כתום ,שילוב של בטטה דלעות
שונות וגזר )
5-8 שיני שום שלמות קלופות (לא אוהבים? החליפו
בבצל וכרישה)
כף ג'ינג'ר קצוץ (לא אוהבים? ותרו)
מים עד כיסוי הגזר
מבשלים עד ריכוך הגזר
מרסקים במקל בלנדר או במעבד מזון
מחזרים לבישול (במידה וסמיך מדללים במים)
ומטבלים ב
מלח, פלפל, אבקת מרק(זו שהכנו בבית) וכף קליפת
תפוז מגורדת ,כפית שמן זית (לאוהבי הפקנטי כפית טבסקו)
מבשלים עשר דקות .
להגשה יש מספר אופציות ,
המושחתת
לצקת מעט שמנת מתוקה , או לעטר בטחינה לבנה או
לפזר גבינת פרמזן מגוררת . ולעטר בעירית
הדיאטטית
לעטר בעירית או כוסברה/ פטרוזיליה
בהגשה חגיגית עם מקלות מלוחים
בתאבון
טליטיפ
את הגזרים אני לא קולפת, סגולות רבות לקליפה, פשוט מקרצפת היטב עם סבון
ניסתם
את המתכון? אהבתם את המתכון? או שלא?
אשמח
לשמוע את דעתכם והצעותיכם
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון
חדש, לחצו על כפתור 'השארו מעודכנים' בצד שמאל למעלה,
הכניסו
את כתובת הדוא"ל שלכם
וקבלו הודעה הדוא"ל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה