15.10.16

קרפצ'ו קישואים צרובים


התלבטתי רבות בשאלה האם לפרסם מתכון שכתיבתו לוקחת יותר זמן מהכנתו לאחר התגובבות והבקשות למתכון מכל מי שטעם הניעו אותי לפרסמו מנה קלילה שמתאימה לימי הקיץ לפתיחת ארוחה חלבית או כמתבן ליד שתיה חריפה
למתכון
2 זוקיני חתוכים דק בעזרת מנדולינה
למרוח בשמן זית את פרוסות הזקוני ולהמליח במעט מלח
את הפרוסות לצרוב על  
הפלנצ'ה משני הצדדים
מקררים מעט ומגלגלים את פרוסות
מסדרים את הגללים בצלחת
מטפטפים מעט מיץ לימון
מפזרים מלח גס פלפל שחור גרוס, וגבינה בולגרית צאן.

אותה הגברת בשינוי האדרת 
ניתן להכין גם עם חצילים
תהנו