21.10.16

שעועית ירוקה מוקפצת

תוספת נפלאה במינימום עבודה רק 10 דקות ומוכן
המצרכים

חבילה שעועית ירוקה עדינה של סנפרוסט.
4-8 שיני שום פרוסות דק
1 כפית ג'ינג'ר מגורר טרי(
לחלופין קוביית ג'ינג'ר של דורות)
1 כף שמן זית
מלח לפי הטעם
½ כפית פלפל שחור גרוס
½ כוס רוטב סויה
½-1כפית שמן שומשום.
1כף סילאן או דבש .

לפיזור מעל: ¼-½ כוס בוטנים גרוסים ושומשום קלוי.
ההכנה
  1. לשים את השעועית בסיר המתאים למיקרוגל להוסיף כף מים ולבשל כ7 דקות
  2. במחבת רחבה או ווק לשים את השום והשמן זית.
  3. לחמם עד שחשים בריח .
  4. להוסיף את השעועית ולערבב 2 דקות.
  5. להוסיף מלח, פלפל, זנגביל, סויה, שמן שומשום וסילאן.
  6. לערבב בערך 5-10 דקות עד שהשעועית סופגת את כל הטעמים והיא מוכנה לאכילה (טועמים).
  7. מסירים מהאש ושמים בצלחת הגשה.
  8. מפזרים מעל בוטנים גרוסים או קולים על מחבת את  השומשום כמה דקות תוך ערבוב מתמיד ומפזרים מעל השעועית המוכנה.

הכי טעים לאכול חם