4-8
שיני שום פרוסות דק
1 כפית ג'ינג'ר מגורר טרי(לחלופין קוביית ג'ינג'ר של דורות)
1 כפית ג'ינג'ר מגורר טרי(לחלופין קוביית ג'ינג'ר של דורות)
1
כף שמן זית
מלח
לפי הטעם
½
כפית פלפל שחור גרוס
½
כוס רוטב סויה
½-1כפית
שמן שומשום.
1כף
סילאן או דבש .
לפיזור
מעל: ¼-½ כוס בוטנים גרוסים ושומשום קלוי.
ההכנה
- לשים את השעועית בסיר המתאים למיקרוגל להוסיף כף מים ולבשל כ7 דקות
- במחבת רחבה או ווק לשים את השום והשמן זית.
- לחמם עד שחשים בריח .
- להוסיף את השעועית ולערבב 2 דקות.
- להוסיף מלח, פלפל, זנגביל, סויה, שמן שומשום וסילאן.
- לערבב בערך 5-10 דקות עד שהשעועית סופגת את כל הטעמים והיא מוכנה לאכילה (טועמים).
- מסירים מהאש ושמים בצלחת הגשה.
- מפזרים מעל בוטנים גרוסים או קולים על מחבת את השומשום כמה דקות תוך ערבוב מתמיד ומפזרים מעל השעועית המוכנה.
הכי טעים לאכול חם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה