21.1.16

ארוחת ערב שבת


סופשבוע כבר פה ושוב במטבח בכוננות, הסירים כבר על הכיריים והריחות מילאו את הבית. משתפת אותכם בתפריט שלנו שיכלול סלטים טריים דגים בשר ותוספות בשבת נסתפק בשאריות
 (בלחיצה על התמונות תועברו למתכון)

אנחנו נפתח את הארוחה
במרק עוף עם קניידלך
ויהיה גם אטריות מירקות מוקפצים







ועל השולחן יונח בכבוד כדורי פילו במלית ירקות








ופילה דג ברוטב שום ולימון                     








השוס של הארוחה יהיה מפרום חצילים ותפוחי אדמה אפוי






סנייה צמחונית שמתאימה לטבעונים 








אורז שומי 













עוגת שיש מופחתת קלוריות ואהובה 







מקווה שהעשרתי אותכם במעט.
תמיד זכרו שבישול ואפיה הם יצירה, היו יצירתיים ואת תחששו לשנות להוסיף או לגרוע ולהכין את היצירה שלכם על פי טעמכם האישי . ואשמח אם תשתפו אותי בהצלחות שלכם
סופ"ש למים ונעים לכם
עם הרבה גשמי זהב
טלי