10.1.16

עוגיות דגנים טבעוניות


עוגיות מהירות הכנה טעימות בטירוף, מהמסוכנות שלא ניתן להפסיק לזלול ובעיקר עשויות מחומרים משובחים. 

המצרכים
רק לערבב לתערובת אחידה
המצרכים
3/4 כוס קוואקר שלם של רפאל'ס
3/4 כוס מיקס פתיתי דגנים של רפאל'ס
½ כוס סילאן ללא תוספת סוכר
½ חצי כוס טחינה מלאה אחווה
2 כפות ממרח חלווה של אחווה
1 כוס אגוזים קצוצים 
½ כוס תמרים קצוצות 
ההכנה

  1. לחמם תנור ל180 מעלות
  2. לערבב הכל לתערובת אחידה 
  3. לרפד מגש אפייה בנייר אפייה
  4. בעזרת כף רטובה (או ידיים) לחות לסדר עוגיות על המגש
  5. לאפות בחום בינוני כ15 דקות


אותה הגברת בשינוי האדרת

  • לעוגיות רכות ניתן להוסיף בננה מעוכה או ½ כוס תפוח עץ מרוסק
  • ניתן להחליף את האגוזים בשומשום, פקאן, קשיו, שקדים או תערובת של פיצוחים שונים 
  • ניתן להחליף את התמרים בכל פרי יבש 

אולי תאהבו גם את מתכונים טבעוניים אלו: