חתוכים ומותאמים באופן מושלם להכנת פשטידות מגוונות.
נותן מענה פשוט ונוח למתכונים האהובים בחג השבועות, תוך חסכון זמן- רק להוסיף את המרכיבים הרצויים ולהכניס לתנור.
הפשטידה מיועדת לתבנית בקוטר 26, אני נוהגת לחלק את תערובת הפשטידה לשתי תבניות 15X 24 אחת מהשתיים אני נוהגת להקפיא.
דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ ,זמן הכנה: 10 דקות, זמן אפיה: כ-
60 דקות, מספר מנות: 8 מנות.
דיאטלי
נקודות שומרי
משקל לכל המתכון: 23 נקודות
בחלוקה לשמונה: כ-4
נקודות למנה
המצרכים
1
שקית לקט לפשטידה מוקפאת סנפרוסט (800 גרם)
1 כף פרמזן מגורר
3 ביצים90 גרם גבינה צהובה5%
4 כפות קואקר דק 2 שקיות מרק בצל עשר1 כפית מלח אטלנטי
3 ביצים90 גרם גבינה צהובה5%
4 כפות קואקר דק 2 שקיות מרק בצל עשר1 כפית מלח אטלנטי
½
כפית פלפל לבן
1
כף עשבי תיבול יבשים( השתמשתי בפרובנס)
1
כפית מלח אטלנטי
½
כפית פלפל לבן
1
כף עשבי תיבול יבשים( השתמשתי בפרובנס)
2 קוביות שום כתוש דורות
אופן
ההכנה
- להעביר את תכולת השקית למסננת, לשטוף תחת מי ברז ולסנן.
- להעביר את הלקט המופשר לקערה
- לקחת פרוסות גבינה צהובה לגלגל ביחד ולחתוך דק
- להוסיף גבינות, |(מחצית מכמות גבינה הצהובה) ביצים, קואקר ותבלינים.
- להעביר את הבלילה לתבנית משומנת בספרי שמן
- לאפות בתנור שחומם ל- 200 מעלות למשך כ50 דקות
- לפזר את יתרת הגבינה על הפשטידה ולאפות כ10 דקות
- להעביר
למצב גריל ולאפות עד הזהבה מלאה {בזהירות שלא יישרף)תהנו
אהבתם?
יש לכם שאלות? אשמח לשמוע תגובות ולהגיב.
לעדכון
ברשומות חדשות מוזמנים להירשם לבלוג שלי ותעודכנו במייל.
ואם
בא לכם לשתף חברים לחצו על אחד האייקונים למטה..
אז להתראות בפוסט הבא
באהבה טלי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה