27.5.17

פאי שוקולד וקרם לוטוס מדהים



עוגה שנוצרה ברגע של לחץ לאחר שעוגת גבינה לוטוס שהכנתי ליום הולדתה של אמא נפלה והתפרקה. אז שעתיים לפני המסיבה בבית האבות הכנתי פאי שוקולד עם לוטוס מטריף וקל הכנה.
לבצק
2 כוסות קמח לבצק פריך מתוק של שמרית
¼ שמנת מתוקה 
ההכנה
ללוש לבצק אחיד ונעים
בשלב זה יש לקרר במקרר חצי שעה, לחץ זמן לא קררתי ובמקום לרדד את הבצק פשוט שטחתי בעזרת כף היד לתבנית פאי 26 
לאפות ב180 מעלות כ20 דקות
לקרר
המלית 
שכבת הלוטוס
לחמם קרם לוטוס במיקרוגל
למרוח נדיבות על תחתית הפאי
שכבת השוקולד 
250 מל שמנת מתוקה
300 גר ניטפי שוקולד חלב
1 כף קרם לוטוס
ההכנה
  1. לחמם שמנת מתוקה עד סף רתיחה 
  2. להוסיף שוקולד ולחכות עד שיתחמם מעט, כדקה.
  3. לערבב את השוקולד עם השמנת עד המסה מלאה 
  4. להוסיף כף לוטוס ולערבב היטב
  5. לצקת את התערובת על הפאי מעל שכבת הלוטוס 
  6. לעטר במעט לוטוס מחומם ועוגיות 

בתאבון


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה