להכין ארוחה בלי הרבה עבודה משביעה וטעימה עם ערכים תזונתיים גבוהים ושתתאים גם לשומרי המשקל. הפתרון הוא הלקטים הקפואים, אין צורך לרחוץ, לקלף ולחתוך רק להפשיר מעט תחת זרם מים, לפזר בתבנית לפזר תבלינים ויש ארוחה טעימה ומשביעה.
בדרך לאישפוז בתנור |
דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ ,זמן הכנה: 10 דקות, זמן אפיה: כ- 60 דקות, מספר מנות: 6-8 מנות
נקודות שומרי משקל לכל המתכון:10 נקודות
בחלוקה לשמונה: כ-½1 נקודות למנה
המצרכים1 חבילה לקט ירקות לתנור (סנפרוסט)
1 חבילה לקט ישראלי(רמי לוי)
1 בצל חתוך לשמניות
שיני שום בקליפתם לפי הטעם
למרינדה
לערבב היטב בשיקר או קערה
2 כפות צ'ילי מתוק
1 כף אבקת מרק בצל
1 כף שמן
1 כף רוטב סויה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לשים את הלקט במסננת ולשתוף
להניח על תבנית שתי שקיות קוקי פתוחות(לגזור בקו הקיפול שהשקית תהיה בגודל התבנית.
לפזר את הלקט על התבנית
לצקת את המרינדה ולערבב היטב
לחמם תנור ל200 מעלות
להכניס את התבנית ולאפות 15 דקות
להקטין את חום התנור
ל170 מעלות
לאפות כ45 דקות נוספות
מדי פעם בעזרת השקיות להפוך את הירקות.
ניתן
להוסיף פטריות ברבע השעה האחרונה של האפיהלאפות כ45 דקות נוספות
מדי פעם בעזרת השקיות להפוך את הירקות.
עוד מתכונים שעשויים לעניין אותכם
ירקות אפויים בשלל צבעים וטעמיםכדורי פילו במלית ירקות
תודה רבה שבקרתם בבלוג שלי
אהבתם? יש לכם שאלות? אשמח לשמוע תגובות ולהגיב.
לעדכון ברשומות חדשות מוזמנים להירשם לבלוג שלי ותעודכנו במייל.
ואם בא לכם לשתף חברים לחצו על אחד האייקונים למטה..
אז להתראות בפוסט הבא
אז להתראות בפוסט הבא
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה