28.5.17

קרמשניט אוראו בחמש דקות עבודה


קרמשניט מהירת הכנה. הפעם עם שכבה אמצעית של עוגיות אוראו שמשדרגים את העוגה הקלסאית
המצרכים
1 חבילה עלים מוכנים של BONOMI, הכי טעים, בגודל האידאלי מצופים בסוכר קרנצ'י ובאים בקופסה סגורה שמשמשת אותי לכיסוי העוגה המוכנה.
עוגיות אוראו מחולקות לשתיים לרוחבם
2 פודינג וניל ½1כוסות חלב500 מל' שמנת מתוקה1 כף אבקת סוכר
ההכנה
  1. במיקסר שמים את כל המרכיבים
  2. לערבל עד לקבל קרם יציב 
  3. לקחת דף מהעלים כשהסוכר כלפי מעלה 
  4. מורחים או מזלפים את הקרם
  5. מסדרים שכבת עוגיות אוראו מופרדים לרוחבם שלא יהיה עבה 
  6. מורחת עוד שכבה של קרם 
  7. שמה שכבת עלה עם הסוכר כלפי מעלה
  8. שמים לילה שלם במקרר, אפשר לאכול תוך שלוש שעות.
  9. הבצק מקבל רכות קלה והקרם מתייצב.
  10. מפדרים אבקת סוכר עם שבלונה או בלי 

נ.ב הקופסה משמשת אותי כמכסה
הפעם השתמשתי רק בשני עלים אפשר לותר על עוגיות האוראו ולשים עלה באמצע להכנת קרמשניט קלאסית