מרק מאפונה קפואה ונענע עשיר בטעם. ניתן להוסיף
למרק 2 תפוחי אדמה ובכך להסמיך אותו. המרק מהיר הכנה ומתאים לימים קרירים
. כייף להגיש אותו לצד טוסט גבינה טבעונית או רגילה.
*דרגת קושי: קל *זמן עבודה 15 דקות *זמן בישול 20
דקות *מספר מנות: 2-4 מנות
המצרכים
6 שיני שום חצויות
400 גר אפונה קפואה
½ כוס נענע טרייה/ כף יבשה
מלח פלפל ואבקת מרק ביתית
ההכנה
- לאדות בצל עד שקיפות
- להוסיף שום ולבחוש
- להוסיף אפונה, מים ותבלינים עד כיסוי האפונה
- לבשל כ8-10 דקות עד שהאפונה רכה
- להוריד ככוס אפונה ולשים בצד
- לטחון את המרק לקרם חלק עם הנענע
- במידה וסמיך להוסיף מים ולהרתיח
- להוסיף את האפונה שהורדנו לטעום ולשפר תיבול
לטוסט
- בגט פרוס באלכסון
- משו משו מוצרלה מגוררת
- לחמם תנור לחום גבוה
- לשמן בספרי שמן את פרוסות הבגט
- לפזר מעט 'גבינת מוצרלה' טבעונית של משומשו
- לאפות בתנור עד הזהבה קלה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה