אסף אמברם, סטיילינג אוריה גבע,
חברת ישרקו יבואנית פסטה פרימיום סורג'יטל מאיטליה מנדבת מתכון מפנק –רביולי עם שומר צלוי, גבינת עיזים וארוגולה
טעמי האניס של השומר, המרירות העדינה של הארוגולה הטרייה והמתקתקות המעודנת של
הרביולי ושל גבינת העזים מתחברים למנה אלגנטית בעלת טעמים מאוזנים.
|
חומרים ל-4-2 מנות:
1 חבילה (500 גרם) רביולי גבינה ועשבי תיבול ציSURGITAL
3 ראשי שומר נקיים ופרוסים לאורכם דק ככל האפשר
7-6 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
4 שיני שום קצוצות
צרור קטן של עלי בזיליקום קרועים
להגשה:
150 גרם גבינת בושה עיזים
צרור קטן ארוגולה
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-200 מעלות
- מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
- מפזרים פרוסות שומר בתבנית בשכבה אחת,
- מזלפים על השומר,4-3 כפות שמן זית
- מתבלים במלח ופלפל שחור.
- צולים 25 דקות עד שהשומר מתרכך ומזהיב בקצוות.
- בינתיים מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן.
- מחממים מחבת רחבה עם 3-2 כפות שמן זית ומטגנים שום כדקה עד שעולה ניחוח.
- מעבירים את הרביולי למחבת בעזרת כף מחוררת ומנענעים בעדינות עד שהרביולי מצופים שמן.
- מוסיפים את פרוסות השומר הצלויות ובזיליקום ומקפיצים עוד דקה.
ההגשה
מפוררים מעל גבינת עיזים, מפזרים ארוגולה ומגישים חם.
אוכל טוב מתחיל מחומרי גלם איכותיים, שנים נהגתי להזמין חומרי גלם כמו קמח, פסטות, גבינות ואפילו שמורי עגבניות וארטישוק מאיטליה. היום הכול ניתן למצוא ברשת טיב טעם. והחודש חוגגים את שבוע איטליה ברשת וזה הזמן להצטייד בשפע מוצרים מיובאים במחירים אטרקטיביים
מפוררים מעל גבינת עיזים, מפזרים ארוגולה ומגישים חם.
טליטיפ -"כשחומרי הגלם טובים, לא צריך להתאמץ כדי להכין ארוחה טובה"
טיב טעם גם דאגה לנו בשיתוף בשת"פ עם חברת הנסיעות דיזנהאוז מקיימים
הגרלה שווה בהחלט
הגרלה של 15 טיסות יחיד לאיטליה! לחברי מועדון
ומצטרפים חדשים. מועד ההגרלה יתקיים בין ה 3/11 עד 28/11. זכאים להשתתף חברי
מועדון ומצטרפים חדשים שיבצעו קניה מעל 99 ₪ .בכל קניה נוספת ניתן להירשם שוב
להגרלה ולגדיל את סיכויי הזכייה. בנוסף, במסגרת שיתוף הפעולה עם דיזנהאוז במהלך
החודש יינתנו הטבות בלעדיות לחברי מועדון טיב טעם בהזמנת חופשות בחברת דיזנהאוז
למגוון יעדים באיטליה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה