עוגה
גבינה קרה מרשימה, שרבים מכינים עם ג`לטין בתערובת הגבינה. אישית לא אוהבת ג`לטין
אז שינתי מעט.
לבצק
1
כוס קמח
½
כוס סוכר
100
גרם חמאה קרה חתוכה
2
חלמונים
ההכנה
לעבד במעבד מזון עד קבלת תערובת פירורית
לעבד במעבד מזון עד קבלת תערובת פירורית
לאחד את הבצק לכדור ולקרר שעה במקרר
לשמן
בספרי שמן תבנית 24
לשטח
את הבצק בתבנית
לאפות
ב-180 מעלות כ-20 דקות. לצנן
למלית גבינה
1
כוס חלב
1
שמנת מתוקה 32%
3/4
כוס סוכר
1
איסטנט פודינג וניל
750
גרם גבינה לבנה 5%
הכנת המלית
- להקציף שמנת מתוקה חלב ,סוכר ואינסטנט פודינג לקצף יציב
- להוסיף בתנועות קיפול את הגבינה.
- לצקת על הבסיס האפוי
- ולקרר היטב.
לציפוי
1
כוס תות עץ (לחלופין תותים, פירות יער טריים או קפואים מחית מנגו/אפרסמון,
פסיפלורה)
¼כוס
מים מים
סוכר
לפי הטעם( תלוי במתיקות הפרי בתות עץ שמתי רק כף סוכר בפירות יער ¼כוס)
1
ג`לטין תות (השתמשו בג`לי לפי צבע הפרי)
ההכנה
- לרסק יחד את הפטל המים מיץ והסוכר .
- לחמם בזהירות על אש נמוכה עד הסמכה
- לסנן.
- להמיס את הג`לי בכוס מים רותחים
- להוסיף את מסת הפרי ולערבב היטב.
- לצקת
על העוגה
לצנן לפחות 4 שעות לפני ההגשה
תהנו
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה