פשטידת הבית שלי, אהובה ביותר דלת קלוריות שתמיד זוכה לתשבחות רבות. הפשטידה משלבת קישואים, סלרי, זעתר ומבחר גבינות טובות והיא נטולת גלוטן. מומלצת ביותר
*דרגת קושי:♥♥♥♥♥ *זמן עבודה: כ-30 דקות *זמן אפייה
דיאטלי
קלוריות
לכל המתכון:1550 קלוריות
בחלוקה
ל 12 מנות: 130 קלוריות למנה
נקודות
שומרי משקל למנה: 2 נקודות
למתכון
4 קישואים צעירים פרוסים דק על מנדולינה עם
הקליפה
1 ראש
סלרי מגורד דק( אני מגרדת אותו במעבד מזון ולאחר מכן טוחנת עם הסכין של
מעבד המזון, מתקבלים פירורים עדינים כך אני אוהבת זאת)
תרסיס שמן
1 כפית שמן זית
מרססים מחבת רחבה בתרסיס שמן ומטגנים את הבצל כמו
בהוראות הטיגון עם מעט שמן שיש פה
כשהבצל נעשה שקוף מוספים קישואים ומטגנים כדקה על
אש גדולה מנמיכים את האש מכסים וממאדים עד רכות מדי פעם מערבבים, כשהקישוא רך אבל
עדיין יציב מוספים את שראש הסלרי כפית שמן ומטגנים תוך ערבוב .
מרפדים מסננת בניר סופג ויוצקים את התערובת
לוחצים מעט לספיגת השמן . מקררים
מעברים לקערה ומוסיפים
4 ביצים
250 גר קוטג` %½
200 גר גבינה בולגרית 3% מגורדת גס
100 גר גבינה צהובה 5% קצוצה דק
1 כף עלי זעתר
1 כף תבלין זעתר
1 כף תבלין זעתר
פלפל לבן לפי הטעם
לדעתי אין צרך להוסיף מלח
לדעתי אין צרך להוסיף מלח
לערבב היטב ולצקת לתבנית מרופדת בניר אפיה משומנת
קלות ולפזר מעט קמח תירס.
(אני הכנתי בשתי תבניות חד פעמיות בקוטר 18)
לאפות בחום בינוני 180 מעלות במשך שעה עד שהפשטידה משחימה ומתייצבת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה