עוגה בחושה עשירה ומהירת הכנה שילוב של גבינה ותפוזים. הילדים קוראים לה עוגה פשוטה אבל זו עוגה שלא מפסיקים לישר
טליטיפ
אני מחזיקה באופן קבוע תרכיז מיץ תפוזים קפוא במקפיא. כך אני לא תלויה בתפוזים טריים ויש בשלוף מיץ תפוזים לעוגות וסלטים.
*במתכון זה השתמשתי בגבינה שהכנתי מגיל בקרוב המתכון
*דרגת קושי:♥♥♥♥♥ *זמן הכנה: 10 דקות *זמן
אפיה 40-50 דקות *כמות:2 תבניות אנגליש קייק ו1 מאפינס
תבנית קוגלהוף +מספר מאפינס( יש להקפיד שלא יעבור את 3/4 מנפח התבנית)
המצרכים
250 גר גבינה*
המצרכים
250 גר גבינה*
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
½ 1 כוסות סוכר
3 ביצים טרופות
בקערה לבחוש יחד:
3/4 כוס אוכמניות/ צימוקים (המרתי חצי בשוקולד צ'יפס)
½2 כוסות קמח
1 אפיה
סירופ
1 כוס מיץ תפוזים
לעיטור
½ חצי כוס אבקת סוכר
מעט מיץ תפוזים
לערבב לקבלת משחה נוחה לציפוי
ההכנה
1 כוס מיץ תפוזים
½ 1 כוסות סוכר
3 ביצים טרופות
בקערה לבחוש יחד:
3/4 כוס אוכמניות/ צימוקים (המרתי חצי בשוקולד צ'יפס)
½2 כוסות קמח
1 אפיה
סירופ
1 כוס מיץ תפוזים
לעיטור
½ חצי כוס אבקת סוכר
מעט מיץ תפוזים
לערבב לקבלת משחה נוחה לציפוי
ההכנה
- לחמם תנור ל180 מעלות
- בקערה גדולה לערבב את כל המצרכים הרטובים
- להוסיף יבשים ולערבב למסה אחידה.
- לצקת לתבניות להקפיד שימלא רק 3/4 מהתבנית
- לנער את התבנית ועם סכין לעשות חתך אמצע
- לאפות 40-50 דקות בחום בינוני (170-180 מעלות)
לצקת על העוגה החמה מיץ תפוזים קר
לעטר בסוכר מעורבב במיץ
טליטיפ
אני מחזיקה באופן קבוע תרכיז מיץ תפוזים קפוא במקפיא. כך אני לא תלויה בתפוזים טריים ויש בשלוף מיץ תפוזים לעוגות וסלטים.
*במתכון זה השתמשתי בגבינה שהכנתי מגיל בקרוב המתכון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה