שילוב מנצח של ארטישוק ושרימפס עד שלא תטעמו לא
תבינו כמה הוא טעים
*דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ * זמן הכנה: כ-20 דקות *מספר מנות: 4 מנות
המצרכים
*דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ * זמן הכנה: כ-20 דקות *מספר מנות: 4 מנות
המצרכים
1/2 ק"ג שרימפס מבושל (אפשר קפוא מופשר)
3 שיני שום קצוצות דק
1 כפית שמן זית (ולא יותר)
1 כפית חמאה
1 שמנת
לבישול
1 כף גדושה ממרח ארטישוק (בשוק יש מספר משווקים
מעדיפה את זה של מוטי שף)
שביבי צ'ילי, מלח ופלפל לפי הטעם
½ חבילה לבבות ארטישוק קפואים- מבושלים במיקרוגל
כ10 דקות ופרוסים
אופן ההכנה
- במחבת רחבה לחמם את השמן והחמאה יחד עם השום עד הפצת ריח והשום מתרכך מעט .
- להוסיף את הארטישוק השמנת וכף גדושה (בהריון מתקדם) ממרח ארטישוק של מוטי שף
- להביא לרתיחה.
- להוסיף את השרימפס לתבל במלח פלפל ומעט שביבי צ`ילי יבש
- לבשל כ 15-20 דקות .
אותה הגברת בשינוי האדרת
- ניתן להחליף את הארטישוק בפטריות מוקפצות וממרח פטריות פורטו בלו
- אפשר גם להשתמש בקונפי שום ומממרח פסטו שום
עופו על כנפי הדמיון ובשלו בכייף ואהבה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה