3.6.16

טנגו שרימפס וארטישוק

שילוב מנצח של ארטישוק ושרימפס עד שלא תטעמו לא תבינו כמה הוא טעים 
*דרגת קושי: ♥♥♥♥ * זמן הכנה: כ-20 דקות *מספר מנות: 4 מנות 
המצרכים
1/2 ק"ג שרימפס מבושל (אפשר קפוא מופשר)
3 שיני שום קצוצות דק
1 כפית שמן זית (ולא יותר)
1 כפית חמאה
1 שמנת  לבישול
1 כף גדושה ממרח ארטישוק (בשוק יש מספר משווקים מעדיפה את זה של מוטי שף)
שביבי צ'ילי, מלח ופלפל לפי הטעם
½ חבילה לבבות ארטישוק קפואים- מבושלים במיקרוגל כ10 דקות ופרוסים
אופן ההכנה
  1. במחבת רחבה לחמם את השמן והחמאה יחד עם השום עד הפצת ריח והשום מתרכך מעט .
  2. להוסיף את הארטישוק השמנת וכף גדושה (בהריון מתקדם) ממרח ארטישוק של מוטי שף
  3. להביא לרתיחה.
  4. להוסיף את השרימפס לתבל במלח פלפל ומעט שביבי צ`ילי יבש
  5. לבשל כ 15-20 דקות . 
ולהגיש לצד אורז או פירה 
אותה הגברת בשינוי האדרת
  • ניתן להחליף את הארטישוק בפטריות מוקפצות וממרח פטריות פורטו בלו 
  • אפשר גם להשתמש בקונפי שום ומממרח פסטו שום
עופו על כנפי הדמיון ובשלו בכייף ואהבה