מתכון ותיק שלא הכנתי תקופה ארוכה ואני מתכננת להגישו בשולחן החג אז היום הייתי שפן ניסיונות והכנתי אותו והתענגנו ...
מצרכים
2 צלעות כבש גדולות ויפות
מצרכים
2 צלעות כבש גדולות ויפות
1 גזר קלוף ופרוס
1 שום חצוי לרוחבו
מרינדה
1 כף שום כתוש
½ כף פפריקה אדומה מעושנת
½כף תבלין בצל
1 כפית חווייג'
מלח
פלפל שחור גרוס
¼-½ כוס שמן זית
הכנה
הכנה
- לערבב הכול מוצרי המרינדה יחד למשחה נוחה למריחה
- לשים את תפוחי אדמה והגזר והשום בכלי המתאים למיקרוגל
- לערבב עם ½ מהמרינדה לכסות
- לבשל במיקרוגל 10 דקות
- לעסות את צלעות הכבש במרינדה הנותרת
- לסדר את תפוחי האדמה בתבנית מצופה בנייר אפייה
- לסדר מעליהם את צלעות הכבש
- לכסות בנייר כסף ולאפות 40 דקות .
- לאחר 40 דקות להוריד את נייר הכסף
- להפוך את הצלעות ולהעביר את התנור למצב גריל
- להחזיר את התבנית לגריל ל10 דקות.
תהנו
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUQRtpSXGUQUpKjUl2oYZljvnWPoCyeX20ErGq637aZ4yrpQtZMFtouSr7Xem9lLMGmXNUOrfLTvYtqPIox_UVg-M2PwQqK-Aw_fZKbXrIZEYoSb_zUZiiTzdLf4NZ1zb0eW5BZPXDGxf0/s640/1709507_596.jpg)
בישול הוא יצירה
עשו זאת באהבה ובכייף
ברכו את תבשילך בברכה לבריאות
ברכו את תבשילך בברכה לבריאות
ועופו על כנפי הדמיון
וצרו מנות אהובות
וצרו מנות אהובות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה