מאד מרשים , טעים ופשוט להכנה
למתכון תחלס
פורסים במנדולינה 1תפוח אדמה גדול ומקולף 1 בטטה זהה בגודלה לתפוח האדמה מקולפת משמנים את תפוחי אדמה בשמן מתובל במלח |
מסדרים לפרח שכבה ראשונה |
שכבה שניה |
ממשיכים כך עד ל8 שכבות מקסימום |
מפזרים מלח גס ופלפל גרוס גס טרי מוכן לאפיה (הפעם רק 5שכבות) אופים ב180 מעלות עד קבלת צבע זהוב והתפוחים רכים ומוכנים. דקות אחרונות אני מזהיבה תחת גריל. |
מוכן להגשה |
מוגש לצד פרגיות ממולאות וכיסונים
תהנו
אותה הגברת בשינוי האדרת |
להכין רק מתפוחי אדמה או רק מבטטה
לשלב פרוסות דלורית
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה