מאד מרשים , טעים ופשוט להכנה

למתכון תחלס
![]() |
| פורסים במנדולינה 1תפוח אדמה גדול ומקולף 1 בטטה זהה בגודלה לתפוח האדמה מקולפת משמנים את תפוחי אדמה בשמן מתובל במלח |
![]() |
| מסדרים לפרח שכבה ראשונה |
![]() |
| שכבה שניה |
![]() |
| ממשיכים כך עד ל8 שכבות מקסימום |
![]() |
| מפזרים מלח גס ופלפל גרוס גס טרי מוכן לאפיה (הפעם רק 5שכבות) אופים ב180 מעלות עד קבלת צבע זהוב והתפוחים רכים ומוכנים. דקות אחרונות אני מזהיבה תחת גריל. |
![]() |
| מוכן להגשה |
![]() |
| מוגש לצד פרגיות ממולאות וכיסונים
תהנו
אותה הגברת בשינוי האדרת |
להכין רק מתפוחי אדמה או רק מבטטה
לשלב פרוסות דלורית








אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה