לרב מכינה עם ביצים, מלח ופלפל אבל הפעם שדרגתי
*דרגת קושי: *♥♥♥♥♥ *זמן הכנה: כ25 דקות *מספר מנות: 2 מנות
למתכון
3 מצות מפוררות גס
לצקת
½ כוס מים רותחים ולערבב
להוסיף
¼כוס גבינה צהובה (השתמשתי בגאודה )
¼ כוס גבינה בולגרית מגוררת
1 כף פרמזן
¼ כוס גבינה בולגרית מגוררת
1 כף פרמזן
2 שיני שום כתושות(אופציונלי )
2 ביצים טרופות
פלפל ומלח לפי הטעם
לערבב היטב
הוראות הטיגון
הוראות הטיגון
- במחבת בקוטר 20 ס"מ לחמם 2 כפות שמן
- לצקת את תערובת המצות לכסות
- ולטגן 2 דקות על להבה גבוה
- להנמיך ולטגן כ10 דקות על אש קטנה
- לבדוק עם הזהיב כשזהוב להפוך את המחבת לצלחת.
- להחליק את הצד שלא טוגן לתחתית המחבת
- לטגן כ5-7 דקות עד הזהבה מלאה
אותה הגברת בשינוי האדרת
- ניתן להוסיף עשבי תיבול אהובים קצוצים
- אפשר להחליף את הגבינות בנקניק חתוך לקוביות
- ניתן להכין פרווה עם בתיבול של מלח ופלפל או עם המון עשבי תיבול, תירס ואפונה ירוקה
עופו על כנפי
הדמיון
וצרו מנה כאהבתכם
וצרו מנה כאהבתכם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה