24.4.15

סלט קינואה אדומה


http://blog.tapuz.co.il/eatno/images/%7BC115EBDD-8D3A-4D91-83F8-94829B8EBFBE%7D.jpg

שמתחשק לכם משהו מתוק, ואתם שומרים על המשקל, נסו קינואה האדומה היא מתוקה ובריאה היא ניספג לאט, שומרת על רמת האנרגיה, מצב הרוח באופן מבוקר, ותספק את הכמיהה למתוק.
לקינואה מבושלת הוספתי ירקות העונה שומשום מלא, חמניות וצימוקים ללא סוכר,והתקבל סלט טעים.

 למתכון תכלס
1 כוס קינואה אדומה
לשטוף היטב את הקינואה, ולהרתיח עם 2 כוסות מים כשרותח להנמיך את האש ולבשל 15 דקות.
1 כף גרעיני חמניה קלויים על מחבת יבשה.
1 כף זרעי שומשום מלא קלויי על מחבת חמה-
ולהזהר שלא ישרף הם נשרפים מהר ומתעופפים.
לשים בקערה 
1 כוס עלי מונגולד או תרד  חלוטים וקצוצים גס,
½ כוס צימוקים ללא סוכר
במחבת 
1 כוס גזר חתוך לגפרורים
1 כוס פלפלים אדום חתוך לקוביות קטנות
לאדות במחבת שרססנו בספריי שמן

לערבב את הכל יחד 
לטבל במעט סילאן/ סטיביה נוזלי
ולהנות ....



*פורסם לראשונה כאן

אהבתם את הרשומה?
רוצים להיות מעודכנים בכל פוסט שאעדכן?
הצטרפו למינויים בכפתור למעלה מימין