13.4.17

דג מטוגן ברוטב ללא שמן

המלחבת מסדרת סירים בריאים חדשה מאבן איטלקית בציפוי מיוחד. הסדרה, שנקראת  'הסדרה האיטלקית של גיל חובב'  מאפשרת לי להכין מגוון רחב של תבשילים ללא שמן 
והפעם הכנתי דגים ברוטב בלי שמן שלא מביישים את הדגים של סבתא מסעודה. 


דג סול ברוטב


המצרכים
1 ק"ג דג סול- מושרה בלימון ומלח לחצי שעה לפחות .
1 ראש שום קלוף וקצוץ גס
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
2 עגבניות קצוצות
צרור כוסברה בינוני
1-3 פלפלים ירוקים חריפים
מלח, פלפל, כף פפריקה מתוקה, קמצוץ כרכום

ההכנה

  1. לחמם מחבת מהסדרה האיטלקית של גיל חובב לצקת כפית שמן
  2. לקמח את הדגים ולטגן משני הצדדים
  3. להוציא לנייר סופג
  4. להוסיף למחבת החמה שיני השום והפלפל האדום והחריף
  5. לערבב עד ריכוך קל
  6. להוסיף עגבניות ולבחוש ולבשל על אש קטנה עד ריכוך העגבניות
  7. להוסיף מחצית מהכוסברה
  8. להוסיף תבלינים ולהוסיף 1 כוס מים
  9. להרתיח ולבשל על אש נמוכה מכוסה עד ריכוך הירקות
  10. להוסיף את הדגים לנער את הסיר ולדאוג שהדגים יהיו מצופים ברוטב
  11. לבשל כ10 דקות ולפזר כוסברה.




אם התלבטתם מה לרכוש כמתנת פסח, הנה מתנה שכל משפחה שמבשלים בה ישמחו לקבל!

לרכישת הסירים במבצע מיוחד לחצו כאן
***  בשיתוף דיינרס – המבצע תקף לזמן מוגבל –
ומיועד לכל כרטיסי האשראי
לעוד מתכונים ללא שמן לחצו על התמונה