מעדן
הזה יש המלצות מפה לפה ,הצבע הורדרד, מרקם
הקטיפתי, הטעם המעודן, הקרירות מה גם שהוא פרווה והעובדה שכל מנה (בחלוקה לעשר
מנות)היא רק 45 קלוריות, (נקודת שומרי משקל)עושה אותו למעדן אביבי מומלץ
קציפת
תותים
מצרכים
מצרכים
3
חלבונים
300-500
גר תותים רחוצים
½-¼ כוס סוכר או כמו סוכר
ההכנה
ההכנה
לשים
הכל בקערת המקסר ולהפעיל למשך דקה במהירות נמוכה ,
להגביר
מהירות למקסמום ולהקציף עד שהקערה מתמלא בקצף ורדרד עשיר, מבריק ומוצק, כעשר דקות.
לחלק
ל 10 גביעי יין גדולים או לשים בקופסה עם זה לאיכסון ממושך ,ולהקפיא.
בהגשה
לעטר בעלי נענע ותותים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה