יש הירמו גבה וישאלו מה כבר יכול להיות מיוחד בשימורים?
ויש
שיתפלאו שאני שאוהבת הכל טרי משתמשת לפתע בשימורים ..
ואכן
לפעמים הצורך במשהו מהיר וקל הכנה עולה ואני מכינה סלט זה שתמיד מרכיו במזווה שלי
.
לומר
את האמת הוא מאד טעים לאורחי ולי .
הסלט פשוט ומהיר הכנה
למצע
החסה בבסיס הסלט
עלי
חסה פרוסים דק
בצל
קצוץ .
לתבל
במלח ולימון בלבד
ולהניח
בתחתית קערה נאה
לסלט
השימורים
1
קופסת תחתיות ארטישוק לחלק לשמניות
1
קופסת דקל לפרוס (או לרכוש פרוס)
1
קופסת תירס גמדי חתוך גס
1
קופסת אספרגוס (הפעם לא היה לי אז ויתרתי ) פרוס דק
מעט
מלפפונים חמוצים (ממליצה על אלה בחומץ הפעם) קצוצים
לערבב
בקערה בקערה נאה להניח עלי חסה חתוכים דק ובצל קצוץ
לתבל
במלח ולימון
לרוטב
2
כפות מיונז/ מיקל 5%
1
כפית חרדל דיזון
2-4
שיני שום
2
כפות מים
לערבב בקערה ולצקת על סלט השימורים
תוספת
חגיגית במיוחד שמוספים לפני הגשה
50
גרם שקדים מלובנים קלויים קלות
50
גרם צנוברים קלויים
50
גרם אגוזי מלך
1-2
חופנים של קורטונים לסלט (ניתן להחליף בשקדי מרק אבל לפזר ממש לפני הגשה)
סידור
הסלט
בצלחת רחבה או קערה להניח את סלט החסה
בצלחת רחבה או קערה להניח את סלט החסה
מחצית
מהשקדים והצנוברים לערבב בתוך סלט השימורים
לערום כפרמידה את סלט השימורים על עלי החסה
לפזר
מעל את המחצית הנותרת של השקדים והצנוברים.
את
הקוטונים לפזר סביב הסלט .
תהנו
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה