לעוגת
שוקולד(בראוניז)
150
ג' שוקולד מריר
150
ג' חמאה
200
ג' סוכר (כוס)
1
כפית תמצית וניל
3
ביצים
140
ג' קמח (כוס)
ההכנה
- להמיס חמאה ושוקולד במיקרוגל
- להוסיף סוכר, קמח וביצים אחת אחרי השנייה עד הטמעה מלאה.
לעוגת
הגבינה
500
גר גבינה
½
1 כוס סוכר
2
ביצים
3
כפות קמח
3
כפות אינסטנט פודינג וניל
ההכנה
לערבב
לתערובת הומוגנית
הרכבת
העוגה
- לצקת את עוגת השוקולד לתבנית
- לצקת את תערובת הגבינה
- בעזרת כף לערבב /לקפל בתנועות מעגליות מלטה כלפי מעלה מהתחתית כלפי מעלה
- בעזרת מזלג לעבור שתי וערב על פני העוגה ליצירת דוגמת שיש
האפייה
לחמם תנור ל180 מעלות
לאפות כ30 דקות ב180 מעלות לא עד יציבות מלאה. (על הגבינה להיות מעט זהובה בצדדים ורוטטת במרכז)
טעים בחום החדר או קפוא בימות הקיץ
לחמם תנור ל180 מעלות
לאפות כ30 דקות ב180 מעלות לא עד יציבות מלאה. (על הגבינה להיות מעט זהובה בצדדים ורוטטת במרכז)
טעים בחום החדר או קפוא בימות הקיץ
תהנו |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה