מאד אוהבת דלעת ערמונים , מכינה אותה ממולאת חלבי בשרי ואפילו טבעוני. לפעמים מכינה חצי דלעת במיקרוגל. הפעם לשולחן המזות הכנתי את הדלעת אפויה. הצלחה גדולה נרשמה והיא נחטפה בשניות
*דרגת קושי:♥♥♥♥♥ *זמן הכנה: 5 דקות *זמן אפייה: 25-30 דקות
המצרכים
2 דלעת
½-¼ שמן זית איכותי
1 כף סילאן
קמצוץ צ'ילי גרוס (אופציונלי -לילדים לוותר)
מלח גס לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה
- חותכים את דלעת הערמונים לחצי ומרוקנים מגרעינים.
- חותכים כל חצי לשמיניות (כל חצי מחולק ל4 חלקים - סה"כ 8 חלקים)
- מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
- מערבבים את השמן, הסילאן והצ'ילי היטב
- מזליפים על דלעת הערמונים
- בוזקים מעט מלח גס ופלפל גרוס(רצוי אטלנטי)
- מכניסים לתנור ב220 מעלות עד השחמה.
זה מוכן מוזמנים לנשנש
זה מוכן מוזמנים לנשנש
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה