12.5.16

הזמנה אישית לפתיחת מאפית בונז'ור ומתכון לקסטה

בונז'ור= בוקר טוב 
 וכל אחד יודע שיום טוב נפתח עם מאפה טוב. ועכשיו בונז'ור מגיעה ל'שכונה' וסניף עכו נפתח ממש פה ליד הבית.לכבוד הפתיחה מביאה מתכון לקסטה ביתית קלת הכנה וטעימה עם עוגיות שוקולד צ'יפס של בונז'ור 
מתכון לקסטה ביתית 
המצרכים  ל-10 יחידות
20 עוגיות שוקולד צ׳יפס בונז'ור
10 כפות גדושות גלידת וניל (כ-200 גרם)
150 גרם שוקולד מריר
סוכריות צבעוניות לקישוט
אופן הכנה
  1. יוצרים זוגות מהעוגיות כשבסיס כל עוגייה פונה כלפי מעלה
  2. בעזרת כף גלידה מניחים כדור גלידה במרכז כל עוגייה סוגרים לסנדוויץ'
  3. מעבירים למקפיא ל-30 דקות להתייצבות
  4. בכלי עמיד בחום, ממיסים את השוקולד במיקרוגל, בפולסים של 20 שניות, תוך ערבוב בין חימום לחימום על מנת לא לשרוף את השוקולד.
  5. כשהשוקולד נמס מעבירים אותו לכוס נוחה לטבילה, רחבה מעט מרוחב העוגייה.
  6. מוציאים את הקסטות מהמקפיא וטובלים מיד בשוקולד החם

ממעבירים לרשת צינון ומפזרים סוכריות צבעוניות. שומרים את הקסטות במקפיא, בכלי אטום מרופד בנייר אפייה, עד חודש.       

                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

חברת בונז'ור, החברה המובילה בתחום המאפה הטרי בישראל, פותחת רשת בתי מאפה בפריסה ארצית תחת השם "המאפיה בונז'ור". בתי המאפה החדשים יפתחו בשיתוף פעולה עם מאפיות אגמי, בהשקעה מוערכת של מעל 4 מיליון ₪. ארבעת הסניפים הראשונים ברשת "המאפיה בונז'ור". יפתחו במהלך חודש מאי בערים זיכרון יעקב, הרצליה, עכו ויקנעם. בהמשך השנה צפויים להיפתח גם בתי מאפה בערים: חיפה, קריית אתא, אור עקיבא ותל אביב. 

 בונז'ור ממשיכה להרחיב את פעילותה בפתיחת רשת בתי מאפה כחברה המציעה ללקוחותיה מאפים איכותיים, במחיר נוח לכל כיס.
בונז'ור
ראתה לנכון לפתוח את בתי המאפה החדשים במיקומים שכונתיים ומרכזיים ולהעניק למאפיות קו עיצוב אחיד על מנת לייצר חווית קניה איכותית של טעם, מראה ומגוון. עד סוף השנה צפויים להיפתח עוד כ-5 סניפים נוספים.


מוזמנים לפתיחה חגיגית של סניף
 "
המאפייה בונז'ור
בואו להכיר את המומחים של בונז'ור
ולטעום ממגוון מאפים שנאפו במיוחד בשבילכם.

 מצפים לראותכם
ביום ג' ה17.5.16
בין השעות 17:00-19:00 בסניף בונז'ור עכו
כתבותינו: עכו – דרך הארבעה 22
טלפון: 1-700-554-551

להרשמה לאירוע הפתיחה 

               חלות לשבת רוכשים ב'מאפיה בונז'ור'

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה