ברשת רץ המתכון לצ'יפס שום של אסף כהן מתובל ומטוגן פעמים כמיטב המסורת. אני שמשתדלת להימנע מטיגון החלטתי לנסות ולאפות.
הצ'יפס הזה עשוי בצורה מיוחדת עם חלבון ביצה אפוי פעמים פעם ראשונה על נייר אפיה ולאחר מכן ישירות על התבנית.
הצ'יפס רך מפנים ופריך מבחוץ עשיר בטעם שומי
*להטמין בין ת"א שיני שום שלמות בקליפתם
* להשרות את תפוחי האדמה במלח ואבקת שום
הצ'יפס הזה עשוי בצורה מיוחדת עם חלבון ביצה אפוי פעמים פעם ראשונה על נייר אפיה ולאחר מכן ישירות על התבנית.
הצ'יפס רך מפנים ופריך מבחוץ עשיר בטעם שומי
למתכון
- 5 תפוחי אדמה בינוניים רצוי אדומים חתוכים לאצבעות של כ1 ס"מ
- 2 חלבונים
- 1 כף קורנפלור
- 1 כף אבקת שום
- 1 כפית פפריקה אדומה
- מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
- לחמם תנור לחום הרב ביותר
- לרפד תבנית בנייר אפייה
- לשטוף היטב את תפוחי האדמה ולנגב
- לערבב את החלבונים עם הקורנפלור והתבלינים
- לצקת על תפוחי האדמה ולערבב היטב
- להעביר את תפוחי האדמה לתבנית, לנער היטב משאריות ביצה(אנחנו לא רוצים חביתה בתבנית)
- להכניס לתנור ולאפות 10 דקות בחום גבוה ביותר
- להוציא מהתנור ולהנמיך את הטמפרטורה לחום בינוני(180מעלות)
- לאפות עד הזהבה (כ30 עד 45 דקות)
- להוציא מהתנור ולתבל במעט מלח ואבקת שום
אותה הגברת בשינוי האדרת
* להחליף את השום בעשבי תיבול יבשים*להטמין בין ת"א שיני שום שלמות בקליפתם
* להשרות את תפוחי האדמה במלח ואבקת שום
תודה על ביקורכם אשמח שתשאירו אות לביקורכם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה