הסניף הראשון נפתח בעכו (קל"ב עבורי ואין ספק שיהפוך למאפיית הבית שלי) השבוע באירוע פתיחה מרהיב ומרשים, הסניף בעיצוב יפיפה אבל, גולת הכותרת היו הטעימות מהמוצרים המעולים של 'מאפיה בונז'ור'. פשוט חגיגת טעמים וריחות
המאפים של בונז’ור מיוצרים במפעל מועברים קפואים ונאפים ונמכרים טריים. הריחות שממתנים לכם במאפיה בונז'ור מעוררי תאבון.
במהלך השבועות הקרובים יפתחו סניפים שכונתיים נוספים ועד סוף השנה צפויים להיפתח עוד כ-5 סניפים נוספים.
להרשמה לאירועי הפתיחה בערים נוספות לחצו על הקישור וציינו לאיזה סניף אתם מעוניינים לקבל את הזמנה לחצו כאן
שומרים
במקרר בכלי אטום.
הרכבת הכריך
מורחים במקביל על שתי פרוסות טחינה ירוקה
מניחים פרחי כרובית ומוספים בצל סגול או זיתים, עלי פטרוזיליה, מעט צנוברים קלויים.
ועכשיו רוצו ל'מאפיה בונז'ור' ורכשו לחם (ממליצה על לחמי המחמצת) הכינו כריך ותהנו משילוב טעמים מעולה....
במהלך השבועות הקרובים יפתחו סניפים שכונתיים נוספים ועד סוף השנה צפויים להיפתח עוד כ-5 סניפים נוספים.
להרשמה לאירועי הפתיחה בערים נוספות לחצו על הקישור וציינו לאיזה סניף אתם מעוניינים לקבל את הזמנה לחצו כאן
מביאה לכם מתכון אליפות מבית בונז'ור לבגט ושני ממרחים טבעוניים . פשוט אליפות
הבגט
צפו באסנת שפית בונז'ור מכינה בגט
פעלתי לפי ההוראות ונהנינו מבגטים נפלאים
צפו באסנת שפית בונז'ור מכינה בגט
פעלתי לפי ההוראות ונהנינו מבגטים נפלאים
בגט במלית חמאת שום טבעונית
המצרכים
1 בגט (יתאים גם בגט שנשאר מיום יומים קודם)
מתכון לחמאת שום טבעונית
1 בגט (יתאים גם בגט שנשאר מיום יומים קודם)
מתכון לחמאת שום טבעונית
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר (טבענתי עם 3/4 כוס
שמן קוקוס)
2 שיני שום כתושות
כוס עלי פטרוזיליה
מלח
פלפל
הוראות הכנה
מערבבים את כל החומרים יחדיו, מוצאים את הממרח
לניילון נצמד ומכינים גליל של ממרח, מקפיאים.
מוציאים מהפריזר ופורסים לחתיכות בעובי של כ- 0.5
ס"מ.
לוקחים בגט וחורצים אותו לרוחבו בכמה מקומות (לא
עד הסוף), מניחים את פרוסות הממרח בתוך החריצים, מכניסים לתנור חם מאד ואופים כ- 6-8 דקות
עד שהבגט קריספי והממרח נמס
כריך כרובית
לחם או בגט פרוס (ממליצה על לחמי מחמצת של בונז'ור)
טחינה ירוקה
טחינה ירוקה
כרובית
צלויה
טבעות
בצל סגול
עלי
פטרוזליה
צנוברים
קלויים
מתכון
לכרובית צלויה
המצרכים
1
כרובית בינונית
3
כפות שמן זית
מלח
ופלפל
ההכנה
מחממים
תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה
מפרקים
את הכרובית לפרחים קטנים ובינוניים ושוטפים היטב.
מפזרים
מלח ופלפל ואופים כ40-50 דקות או עד שהכרובית משחימה וטעימה.
הרכבת הכריך
מורחים במקביל על שתי פרוסות טחינה ירוקה
מניחים פרחי כרובית ומוספים בצל סגול או זיתים, עלי פטרוזיליה, מעט צנוברים קלויים.
ועכשיו רוצו ל'מאפיה בונז'ור' ורכשו לחם (ממליצה על לחמי המחמצת) הכינו כריך ותהנו משילוב טעמים מעולה....
*התמונות מאתר וסרטונים של בונז'ור
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה