עוגיות מהירות הכנה מטריפות שנחטפות במהירות. מהסוג המסוכן של חבר קורא לחבר,
עוגיות עשירות מבצק פריך עשיר ומילוי חלבה נוטלה מטריף
|
הבצק בתבנית |
קרם נוטלה חלבונים ושוקולד |
הקרם מעורבב בעזרת מזלג |
מריחת טחינה גולמית מלאה בארכה על הבצק |
מריחת קרם השוקולד |
את שארית הבצק מגררים מעל הקרם . ניתן לפזר אגוזים שוקולד וכו |
מחצית עם אגוזים ומחצית עם פצפוצי שוקולד |
לבצק הפריך
200 גרם חמאה רכה
2 חלמונים
2 חלמונים
3/4 כוס סוכר
לערבב במעבד המזון ולהוסיף
½3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
½ כוס מיץ תפוזים
ללוש לבצק במעבד מזון מיקסר או יד.
1/3 מהבצק להקפיא, 2/3 לשים במקרר לשעה
מילוי
לערבב בקערה
2 חלבונים
2 כפות ממרח נוטלה/ ממרח שוקולד
לערבב בעזרת מזלג עד איחוד ולהוסיף
3/4 כוס סוכר ולערבב
למריחה
2-3 כפות טחינה אחוה מלאה
הרכבת העוגה
- לחלק לשניים 2/3 לשים לשעה במקרר ושליש להקפיא בפריזר.
- לרדד את 2/3 בצק דק ולשים בתבנית משומנת קלות ללא ניר אפיה(ספרי שמן יתאים למשימה)
- למרוח טחינה
- למרוח את הקרם
- להוציא מהמקפיא את הבצק וגרד על פומפיה גסה באורך שווה על הקרם
לאפות
כ 30 דקות בחום בנוני, עד השחמה קלה.
אותה הגברת בשינוי האדרת
- ניתן להחליף את החמאה ב3/4 כוס שמן .
- התוצאה מעולה, אבל העבודה עם הבצק קשה יותר
- ניתן לשלב על הקרם שערות חלבה, קוביות שוקולד, קוקוס וכו
- ניתן לפזר על גרדת הבצק אגוזים/שקדים/ שוקולד צ'יפס וכו'
מחצית עם אגוזים ומחצית עם שוקולד לבן |
לעוד מתכוני חתוכיות מעולים: למתכונים בלחיצה על התמונה |
חתוכיות חלבה, שוקולד, אגוזים ושקדים קסומות |
חתוכיות מוס שוקוקוס אפוי |
חתוכיות שוקולד חלבה ומוס אפוי |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה