מצרכים
½כרוב סגול פרס דק
1בצל פרוס דק
1גזר חתוך לוז'ליינים
1 כוס נבטוטים
לרוטב
3 כפות חומץ בלסמי
3 שיני שום כתושות
½ כפית פלפל שחור גרוס גס
¼ כוס שמן זית בכבישה קרה
1 כף דבש או סילאן
4 כפות צנוברים קלויים או גרעיני חמנית קלויים קלות במחבת
1 כף עלי נענע קצוצה
אופן ההכנה
- שמים את כל הירקות והנבטים בקערה גדולה
- בשייקר או צנצנת מערבבים את כל מרכיבי הרוטב (חוץ מהצנוברים ועלי הנענע)
- לפניי הארוחה יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים קלות
- מוסיפים את הצנוברים או גרעיני החמנית הקלויים, מקשטים בעלי נענע.
אותה הגברת בשינוי האדרת
*ניתן להחליף את הנבטוטים ב1 כוס שעועית לבנה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה