16.7.15

פשטידל קישואים דלת קלוריות ועשירה בטעמים

פשטידת קישואים  ללא קמח, עם גבינות רזות, דלת קלוריות ומשביעה, הוכחה לכך שגם אוכל דל קלוריות טעים. אישית אוהבת את הפשטידות שלי נמוכות קומה וקרספיות. במידה ומעונינים בפשטידה גבוה הכינו בתבנית קטנה.


דרגת קושי: קלי קלות
זמן ההכנה: כשעה(עם זמן ההמתנה)
זמן האפיה: 40-50 דקות
מספר מנות:8 מנות (תבנית קיש 28)
דיאטלי
קלוריות בכל הפשטידל: כ-1150

קלוריות למנה בחלוקה ל8: כ-145 קלוריות
נקודות שומרי משקל למנה: 2 נקודות
פשטידת קישואים דלת קלוריות 
2 בצלים בנונים קלופים
1 כף שמן
2 ק"ג קישואים צעירים בקליפתם
(במידה והקשואים גדולים לקלף קליפה)
לגרד על פומפייה גסה או במעבד מזון,
לסחוט היטב ממים ולהניח על מסננת לחצי שעה,
ושוב לסחוט.
לחמם תנור לחום בינוני,
לחמם מחבת עם הבצל
לאדות את הבצל עד שקיפות
להוסיף את הקישואים ולבשל מכוסה כ10 דקות בטמפרטורה נמוכה
להוריד מכסה ולאדות עד שאין נוזלים.
לקרר
לשים בקערה ולהוסיף:
2 ביצים
3 חלבונים
1 קוטג' %½
1 יוגורט 0%
שמיר קצוץ לפי הטעם
תמין קצוץ
מלח , פלפל , ואגוז מוסקט.
לערבב היטב,
לשמן תבנית בינונית בתרסיס שמן ,
לפזר מעט פירורי לחם ללא גלוטן או
מעט קמח אורז 
ולצקת את התערובת,
לאפות כ-40 דקות עד שמזהיב
אותה הגברת בשינוי האדרת
1. ניתן להחליף את הגבינות והיוגורט
לשאריות שיש בבית
עד 500 גרם גבינות ולא יותר
2. לפזר בהגשה מעט פרמזן
3. ניתן לפזר שומשום, וגרעינים שונים מעל התערובת לפני האפייה.
                                                         
אהבתם את הרשומה?
רוצים להיות מעודכנים בכל פוסט שאעדכן?

הרשמו למינויים בקוביה למעלה מימין

וקבלו עידכונים בכל פעם שאפרסם

                                              
                                            יום שקט חברים