קישים מאד אהובים עלינו אולם נמנעת מהכנתם בגלל כמויות השומן הרבות, הפעם יצרתי קיש מהיר הכנה עם בצק ללא חמאה ומעט שמן את השמנת ברויאל החלפתי בחלב, הגבינות רזות. ועם התיבול הנכון יצאה מנה מאלפת .שאף אחד לא ינחש שהיא דלת קלוריות
שכבת הבצק ומעליה טונה |
מעל הטונה הבולגרית והפטריות |
הקישדל עם הרויאל |
הקישדל-חגיגת טעמים |
דרגת קושי: בינוני
זמן הכנה: כ40 דקות
זמן אפיה:כ-45 דקות
כמות: תבנית בקוטר 26 כ-8 מנות
דיאטלי
קלוריות לכל הקישדל: כ-1520 ק'
קלוריות למנה בחלוקה ל-8: 190 ק'
נקודות שומרי משקל למנה: ½ 3 נ'
בצק קיש דל קלוריות
אותה הגברת בשינוי האדרת
ניתן להמיר את האורגנו בכל עשב תיבול אהוב.
לשדרג את הקישדל בגבינת פרמזן במקום הצהובה.
אהבתם את הרשומה?
רוצים להיות מעודכנים בכל פוסט שאעדכן?
הרשמו למינויים בכפתור למעלה וקבלו עידכונים בכל פעם שאפרסם
יום טוב חברים
זמן הכנה: כ40 דקות
זמן אפיה:כ-45 דקות
כמות: תבנית בקוטר 26 כ-8 מנות
דיאטלי
קלוריות לכל הקישדל: כ-1520 ק'
קלוריות למנה בחלוקה ל-8: 190 ק'
נקודות שומרי משקל למנה: ½ 3 נ'
בצק קיש דל קלוריות
חומרים
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
4 כפות שמן זית
½כפית שום גבישי
קמצוץ קמח
½-¼ כוס מים
מלח, ופלפל
ההכנה
- ללוש לבצק אחיד ונעים
- לקרר במקרר כ½ שעה
- מקמחים משטח עבודה בכף קמח
- מרדדים לעלה בגודל תחתית פאי
המלית
2 קופסאות נתחי טונה בהירה במים מסוננת (השתמשתי בסטארקיסט)
150 גר גבינה בולגרית מלוחה 3% מגוררת
פטריות פרוסות בכמות שתכסה את כל הפיצה
לרויאל
2 ביצים
½ כוס חלב 1%
2 כפות גבינה צהובה 9%
1 כף אוגנו יבש
מעט מלח ופלפל
לציפוי
2-4 כפות גבינה צהובה
הרכבה הפשטדל
- מפזרים את הטונה ומעליה את הפטריות והגבינה הצפתית
- מחממים את התנור ל- 170 מעלות .
- בכלי קטן מערבבים את חומרי הרויאל
- ויוצקים באופן שווה על המלית.
- מפזרים גבינה צהובה.
- אופים כ- 45 דקות עד שמשחים
אותה הגברת בשינוי האדרת
ניתן להמיר את האורגנו בכל עשב תיבול אהוב.
לשדרג את הקישדל בגבינת פרמזן במקום הצהובה.
אהבתם את הרשומה?
רוצים להיות מעודכנים בכל פוסט שאעדכן?
הרשמו למינויים בכפתור למעלה וקבלו עידכונים בכל פעם שאפרסם
יום טוב חברים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה