23.7.15

קישדל קישואים מדהים





לאחר שהצלחתי ליצור בצק לקישים דל שומן אני נהנת ממגוון קישים חדשים וטעמים והפעם קיש קישואים דל שומן וקלוריות, טעים ביותר לבצק כאמור השתמשתי בבצק דל שומן לקיש שפרסמתי פה .


דרגת קושי: קל
זמן הכנה: 40 דקות

זמן אפיה: כ-50 דקות
מספר מנות: 8 מנות
דיאטלי
קלוריות לכל המתכון:1570 קלוריות
קלוריות למנה בחלוקה ל-8: כ196 קלוריות
נקודות שומרי משקל למנה: ½3 נקודות
המלית
5 קישואים צעירים מגוררים וסחוטים
(עם קישואים טריים לגרר עם הקליפה)
2 בצל קצוצים דק 
לאדות את הבצל בכפית שמן על אש נמוכה 
להוסיף את הקישואים 
לאדות כ-10 דקות על אש קטנה מכוסה
להוריד מכסה ולאדות על אש בינונית עד שאין נוזלים 
לרויאל 
½ כוס חלב (לפרווה חלב קוקוס או שמנת צמחית)
2 ביצים
חופן שמיר קצוץ או תמין 
1 כף קמח
מלח,  פלפל שחור, קמצוץ צ'לי יבש טחון
לערבב היטב

הרכבה הקישדל

  1. לשמן תבנית פאי 26 
  2. לחמם תנור ל180 מעלות
  3. לרדד את הבצק על התבנית 
  4. לערבב את תערובת הקישואים עם הרויאל
  5. לצקת לתבנית ולאפות כ40-50 דקות עד הזהבה 


אותה הגברת בשינוי האדרת 
לפרווה 
להשתמש בחלב קוקוס או שמנת צמחית
לשדרוגים 
ניתן לפזר גבינה צהובה על  הקישדל
 
אהבתם את הרעיון? ניסיתם את המתכונים?

הצלחתם (או שלא)? שדרגתם או גיוונתם?
אשמח לתגובות ורשמים.
מעוניינים להתנסות במתכונים נוספים שלי?

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה