המצרכים
5 ראשי שומר בשרניים פרוסים דק במעבד מזון או מנדולינה
1 כף עלי נענע יבשים/ טריים
1 גבעול לימונית(החלק הלבן קצוץ)
1 בצל פרוס
6 שיניי שום פרוסות
1 כפית שמן
1 כוס אפונה ירוקה קפואה
1 כף אבקת מרק בתית
מלח פלפל לבן לפי הטעם
להגשה
עלי נענע
ההכנה
- לשים שמן, שומר, בצל, לימונית, נענע והשום בסיר
- לאדות עד ריכוך חלקי בסיר מכוסה על אש קטנה
- לכסות במים להרתיח ולהוסיף תיבול
- להביא לרתיחה ולבשל כ20 דקות עד ריכוך מלא
- לתחון עם מוט בלנדר למרקם קרמי
- להוסיף אפונה קפואה לבשל רבע שעה
- לטעום ולשפר תיבול ולבשל עד מוכנות האפונה
תהנו
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה