16.2.19

מרק קרם שומר ואפונה


מרק שומר בשילוב אפונה טעים ודל קלוריות, ובנוסף אני חשה  שכשאני אוכלת מרק שומר הק"ג יורדים מהר יותר

המצרכים
5 ראשי שומר בשרניים פרוסים דק במעבד מזון או מנדולינה
1 כף עלי נענע יבשים/ טריים
1 גבעול לימונית(החלק הלבן קצוץ)
1 בצל פרוס

6 שיניי שום פרוסות
1 כפית שמן
1 כוס אפונה ירוקה קפואה
1 כף אבקת מרק בתית
מלח פלפל לבן לפי הטעם
להגשה
עלי נענע
ההכנה
  1. לשים שמן, שומר, בצל, לימונית, נענע והשום בסיר
  2. לאדות עד ריכוך חלקי בסיר מכוסה על אש קטנה
  3. לכסות במים להרתיח ולהוסיף תיבול 
  4. להביא לרתיחה ולבשל כ20 דקות עד ריכוך מלא 
  5. לתחון עם מוט בלנדר למרקם קרמי
  6. להוסיף אפונה קפואה לבשל רבע שעה
  7. לטעום ולשפר תיבול ולבשל עד מוכנות האפונה
בהגשה ניתן לעטר בנענע טריה
תהנו

אין תגובות:

פרסום תגובה