23.2.19

'ספגטי' קולורבי וקישואים עם חזה עוף


מנת גורמה  נפלאה שמתאימה גם לנמנעים מפחמימות ולשומרים על המשקל, את הקולורבי והקישואים חותכים כמו ספגטי לרצועות דקות,
משלבים חזה עוף ורוטב עגבניות .
לחיתוך הקישוא והקולורבי אני נעזרת במנדולינה מקצועית ניתן להשתמש בקולפן ג'וליאנים, או בסכין חדה.



*דרגת קושי:♥♥♥♥ *זמן הכנה: כחצי שעה *מספר מנות: 2 מנות

המצרכים

תרסיס שמן
250 גר' חזה עוף פרוס לרצועות קצוצות
1 בצל סגול קצוץ דק
4 שיני שום קצוץ דק
2 קישואים חתוכים לגוליאנים
1 קולורבי חתוך לג'לואינים
מחופן עלי אורגנו טריים( או כפית יבש)
חופן עלי בזיליקום (או כפית יבש)
1 כף רסק עגבניות
1 כף אבקת מרק ביתית
מלח ופלפל לפי הטעם 

ההכנה


  1. משמנים ווק בתרסיס שמן מחממים את המחבת 
  2. מוספים את העוף ומקפצים/ מערבבים עד שמשנה צבעו ללבן
  3. מוספים בצל שום רסק עגבניות ותבלינים 
  4. מערבבים ומבשלים עד שהבצל שקוף( במידת הצורך ניתן להוסיף מעט מים)
  5. מוספים את הקולורבי מקפצים/ מערבבים כשתי דקות,
  6. מוספים את הקישוא ומבשלים חמש דקות על אש גבוה.
  7. מוספים עשבי תיבול. ומכבים את הלהבה.

*על הקולורבי והקישוא להישאר קריספי ולא להתרכך. הזהרו מבישול יתר.


ארוחת גורמה נפלאה, ארוחה בסיר אחד,  
קלת הכנה, ודלת קלוריות
נסו ולא תתאכזבו !!!
במידה והכנתם אשמח לשיתוף בתמונה או חוות דעת 

 שלכם טלי




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה