חששות כבדים לוו אותי בעבר בהכנת דג הסלמון, תמיד חששתי שהדג יתייבש ולא יהיה טעים. מספר ניסיונות ולמדתי שלדג מספיק 12 דקות בתנור חם . יוצר עסיסי ועים ביותר. הפעם מביא מתכון בסיסי לסלמון בעשבי תיבול
המצרכים
400 גרם דג סלמון פרוס לשתי מנות
2 כפיות שמן זית
4 קוביות עשבי תיבול איטלקי של דורות4 שיני שום פרוסות דק
כפית ממרח לימון כבוש
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
ההכנה
המצרכים
400 גרם דג סלמון פרוס לשתי מנות
2 כפיות שמן זית
4 קוביות עשבי תיבול איטלקי של דורות4 שיני שום פרוסות דק
כפית ממרח לימון כבוש
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
ההכנה
- מחממים תנור ל -200 מעלות.
- בקערית קטנה מערבבים את השמן עם התבלינים.
- מורחים על הדג את התערובת וכשהתנור חם מכניסים הדג לחום של 200 מעלות לעשר דקות.
אולי תאהבו גם מתכוני דגים אלה:
פילה דניס בנוסח סצ'ואן/ שומרי משקל
תהנו
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה