עוגה בחושה מהירת הכנה עסיסית וטעימה, עשירה בשוקולד, מעוטרת בצבעוניות, חגיגה לעיניים ולחך,
באדיבות חברת כרמית
*דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ *זמן הכנה:כ20 *דקות זמן אפיה:כחצי שעה *מספר מנות: תבנית בקוטר 24, כ10-12 מנות
המצרכים
200 גר' שוקולד מריר של כרמית שבור לחתיכות
½ כוס סוכר לבן
¼ כוס סוכר חום דחוס
200 גר' חמאה חתוכה לקוביות
*דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ *זמן הכנה:כ20 *דקות זמן אפיה:כחצי שעה *מספר מנות: תבנית בקוטר 24, כ10-12 מנות
המצרכים
200 גר' שוקולד מריר של כרמית שבור לחתיכות
½ כוס סוכר לבן
¼ כוס סוכר חום דחוס
200 גר' חמאה חתוכה לקוביות
5 ביצים
5 כפות קמח תופח
לציפוי
1/3
כוס שמנת מתוקה
2 חבילות וופלים אגו בטעם שאוהבים
מרשמלו
כרמית בטעם ובצורה שאוהבים
בייגלה
מצופה שוקולד אגו בטעם שאוהבים
סוכריות
על מקל של כרמית בטעם שאוהבים
חופן
מטבעות שוקולד של כרמית
אופן ההכנה
- מחממים תנור מראש ל-180.
- ממיסים שוקולד, שני סוגי סוכר וחמאה.
- מוסיפים את הביצים אחת, אחת ומערבבים, שימו לב שהשוקולד לא יהיה חם מידי.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהתערובת חלקה ללא גושים.
- מעבירים לתבנית משומנת ואופים כחצי שעה, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עטוף פירורים לחים.
- מצננים את העוגה לחלוטין, משחררים בזהירות מהתבנית והופכים על צלחת הגשה כך שהצד התחתון של העוגה יהיה עכשיו העליון.
- מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה, מוסיפים שברי שוקולד מריר, ממתינים דקותיים ומערבבים עד שמתקבל מרקם חלק של גנאש שוקולד.
- מורחים את הגנאש שוקולד על כל העוגה, כולל הדפנות.
- מדביקים ציפוי של וופלים מבסיס לעוגה כמו גדר. ממלאים את החלק העליון בשלל ממתקים צבעוניים ומשמחים.
יש לשמור את העוגה בטמפרטורת החדר, אך לשים לב שזאת לא תעלה על 30
מעלות.(לא לשמור במקרר, הממתקים יאבדו את הברק ויספגו לחות)
מאחלת סופ"ש מתוק ומיוחד
מאחלת סופ"ש מתוק ומיוחד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה