ההבדל בין השתיים שעוגיות עם סודה לשתייה ייצאו מהתנור שטוחות ופריכות; עוגיות עם אבקת אפייה ייצאו תפוחות ויותר יזכירו במרקמן עוגה. ומה עם עוגיות שיש בהן משני החומרים? אלה ייצאו פריכות מבחוץ ורכות מבפנים, שזה תכלס - העוגייה המושלמת
וטלי טיפ
לבדיקה שהמוצר טוב
אם אבקת אפייה מבעבעת כשאת מכניסה כפית אבקה לכוס מים היא טובה.
וסודה לשתייה: אם מכניסים כפית לתוך קערה עם חומץ ומתרחשת תסיסה היא טובה
בקיצור, אין תסיסה /ביעבוע להזביל
לבדיקה שהמוצר טוב
אם אבקת אפייה מבעבעת כשאת מכניסה כפית אבקה לכוס מים היא טובה.
וסודה לשתייה: אם מכניסים כפית לתוך קערה עם חומץ ומתרחשת תסיסה היא טובה
בקיצור, אין תסיסה /ביעבוע להזביל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה