חזה עוף נתח בשר לא שמן מאד עדין, שצריך לטפל בו בזהירות כי מתייבש
מהר, לרב מכינה אותו לאחר השרייה במרינדה עם שמן. הפעם בגלל שמיהרתי הכנתי אותי על
מחבת בציפוי אבן מהסדרה האיטלקית של גיל חובב, סדרת סירים ומחבתות מעולים שניתן
לבשל בהם ללא שמן, והטעם שמתקבל עמוק ומזכיר בישול של סבתות.
התוצאה חזה עוף עסיסי ששמר על טעמו הטבעי
המצרכים
1 חזה עוף או פילה עוף כ400 גר נקי
מלח גריל או מלח עשבי תיבול
מחבת בציפוי אבן מהסדרה האיטלקית של גיל חובב
ההכנה
התוצאה חזה עוף עסיסי ששמר על טעמו הטבעי
המצרכים
1 חזה עוף או פילה עוף כ400 גר נקי
מלח גריל או מלח עשבי תיבול
מחבת בציפוי אבן מהסדרה האיטלקית של גיל חובב
ההכנה
- לשמן בשפריץ אחד של ספרי שמן
- לחמם את המחבת
- לפזר מלח גריל על חזה העוף
- להניח עם הצד שפיזרנו יטיבול על המחבת ולתבל צד שני
- לטגן עד שקצוות חזה העוף מלבנות
- להפוך לצד השני לתבל שוב במלח גריל
- לטגן כ2-3 דקות ולהוציא לצלחת הגשה
אם התלבטתם מה לרכוש כמתנת פסח, הנה מתנה שכל משפחה שמבשלים בה ישמחו לקבל!
לרכישת הסירים במבצע מיוחד לחצו כאן
*** בשיתוף דיינרס – המבצע תקף לזמן מוגבל –
ומיועד לכל כרטיסי האשראי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה