20.3.17

קרואסון ללא סוכר עם ממרח טחינה שוקולד של אחווה

סדרת ממרחי הטחינה המתוקים של חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של מוצרי טחינה, חלוה ודברי מאפה, רושמת הצלחה נוספת וקוטפת את פרס מוצר השנה לשנת 2017. סדרת ממרחי הטחינה של אחוה מונה שלושה ממרחים, בהם ממרח טחינה עם שוקולד, ממרח טחינה עם סילאן וממרח טחינה עם שוקולד ללא תוספת סוכר. כל הממרחים מכילים לפחות 42% טחינה משומשום מלא והינם בעל הערכים התזונתיים הגבוהים ביותר שיש כיום בתחום ממרחי השוקולד. טקס מוצר השנה שנערך ביום ראשון (19.3) במשכן לאומנויות הבמה בתל אביב בנוכחות הזוכים.

לדברי יובל מלאך, מנהל השיווק של חברת "אחוה", בחברה מברכים על קבלת הפרס החשוב. "טחינה גולמית נמצאת בשימוש גובר ועולה, במקביל לעלייה במודעות לאורח חיים בריא ותזונה נכונה. למדנו כי הצרכן אוהב את הטחינה גם בגרסה המתוקה והחלטנו על פיתוחים מיוחדים והשקה של גרסאות מתוקות ומומלצות לטחינה עם שוקולד וסילאן ואנו שמחים שהצרכנים אוהבים את המוצרים והם הופכים לממרחים המומלצים לשימוש".
ממרחי הטחינה של אחוה מכילים 42% טחינה משומשום מלא, ללא סוכרים, ללא שומן טרנס, ללא כולסטרול, דלים מאוד בנתרן ואינם מכילים צבעי מאכל. הממרחים עשירים בערכים תזונתיים בהם 365 מ"ג סידן, 11 גרם חלבונים, 3 מ"ג ברזל ו- 8 גרם סיבים תזונתיים. הממרחים אינם מכילים חומרים מהחי ומתאימים לטבעונים (ויגן פרנדלי - VEGAN FREINDLY). הממרחים מתאימים לשימוש כממרח מתוק בכריכים, לעוגות ועוגיות.
מתכון לקרואסון ללא סוכר עם ממרח טחינה שוקולד של אחווה
את הקרואסון הפעם הכנתי שיתאים לנמנעים מסוכר. ממרח הטחינה שוקולד התאים לי למטרה זו, 
שלבתי אגוזי מלך שידכתי לבצק מעולה מוכן של מעדנות, בצק שמרים עלים שאני מאד אוהבת לאפות אתו.
הפשרתי ללילה את הבצק במקרר, יש לעבוד עם הבצק כשהוא קר מאד, פותחים את הבצק חותכים למשולשים בגודל האהוב

ההכנה
מרחתי מהממרח הטחינה שוקולד ללא סוכר, פיזרתי אגוזים קצוצים וגלגלתי לקרואסון.
הנחתי להתפחה של כ-45 דקות.
חממתי את התנור לחום גבוה.
מרחתי את הקרואסון בחלמון ביצה מעורב בחלב ו4 טיפות סירופ סטיווה/על חלק פיזרתי אגוזים
הכנסתי לאפיה של חמש דקות והנמכתי את התנור לחום בינוני(170 מעלות)
אפיתי כחצי שעה עד השחמה.
עם היציאה מהתנור יש לטבול את הקרואסון בסרופ 'סוכר'
לסירופ כמו סוכר 
1 כוס 'כמו סוכר/סטיווה
½ כוס מים
מעט משחת וניל
להרתיח ולבשל עד קבלת סירופ סמיך

תהנו

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה