28.3.17

שוק טלה עם פול וארטישוק בתיבול דורות


פשוט לבשל בחג עם מוצרי "דורות" המשווקים  לרגל חג הפסח את מוצרי השום והתיבול במגשיות חדשות למגוון תבשילי החג
הפסח הזה עומד להיות הרבה יותר קל. חברת דורות, יצרנית מוצרי השום והתיבול מקיבוץ דורות, משווקת לרגל חג הפסח את מוצרי השום והתיבול מתוצרתה באריזות נוחות חדשות ובעיצוב חדש. שום כתוש, בצל קצוץ ומטוגן, כוסברה, פטרוזיליה, בזיליקום, ג'ינג'ר ומגוון רטבים בהם שום ודבש, עגבניות בזיליקום, פסטו, סצ'ואן ועוד, מוגשים במארזי נוחות להקפאה, מחולקים ליחידות בכמויות מדודות המאפשרות שימוש לפי טעם רצוי. מוצרי "דורות" משווקים לרגל החג במתכונים משופרים, בחיזוק הרכיבים הטבעיים, כתושים וקצוצים, ישדרגו כל תבשיל ומאכל באופן פשוט, נוח וקל. 
לרגל חג הפסח דורות מביאה מתכון חגיגי לשוק טלה, עסיסי וטעים להפליא, בשילוב טבליות התיבול מתוצרתה, אשר הופכות את ההכנה לפשוטה במיוחד. מתאים להגשה בליל הסדר ובארוחות החג החגיגיות.
שוק טלה אפוי עם שום, פול ירוק ולבבות ארטישוק
מצרכים (ל- 4 מנות):
1.5 ק"ג שוק טלה, עם העצם 
רבע כוס שמן זית 
1 כרישה חתוכה לפרוסות 
4 טבליות שום כתוש דורות 
2  טבליות פטרוזיליה דורות 
600 גרם פול ירוק 
300 גרם תחתיות ארטישוק 
3 כוסות מים 
חצי כוס יין לבן 
מלח ופלפל  
אופן ההכנה:
  1. במחבת גדולה עם שמן זית מטגנים את שוק הטלה מכל הצדדים ומתבלים במלח ופלפל. 
  2. מוציאים את השוק מהמחבת ומניחים בצד. 
  3. מוסיפים למחבת את הכרישה, הארטישוק, טבליות השום והפטרוזיליה, ומערבבים. 
  4. מוסיפים את היין הלבן והמים. 
  5. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 
  6. מעבירים את כל הירקות מהמחבת לתוך תבנית אפייה ומניחים מעל את השוק. 
  7. מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור לשעה וחצי. 
  8. מוציאים את התבנית, מסירים את נייר האלומיניום 
  9. מכניסים לעוד רבע שעה לתנור. 
  10. מוציאים את השוק, פורסים ומגישים בתוספת הירקות.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה