27.3.16

עוגת כל טוב טבעונית מהירת הכנה


עוגה מדהימה בטעמה בכל נגיסה מתגלה הפתעה שונה בטעמה ומרקמה. 
העוגה הינה עוגה בחושה ובחמש דקות עבודה מוכנה


למתכון

המצרכים

½1 כוס קמח (פחות 2כפות)
3/4 כוס סוכר
½ כוס קוקוס
1 כפית סודה לשתייה
1כוס מיץ תפוזים/ תפוחים
¼ כוס שמן קוקוס (ניתן להחליף ב ½ כוס שמן קנולה)
1 קופסה רסק תפוחים
גרידת תפוז/לימון
2 כפות חומץ תפוחים או לימון

להפתעות

1 תפוח פינק לידי/גרנד קלוף וחתוך לחתיכות קטנות
¼ כוס פיסטוק
¼ כוס חמוציות
¼ כוס פקאן/אגוזי מלך
לערבב את תערובת ההפתעות ב2 כפות קמח

לציפוי

2 כפות סוכר  מעט קינמון
לערבב בקערה
פיסטוק ואגוזים קצוצים
ההכנה
  1. לערבב את היבשים היטב
  2. להוסיף את הרטובים למעט החומץ
  3. להוסיף את ההפתעות  ולבחוש היטב
  4. לשמן תבנית אינגלישקייק ולפזר מתערובת הסוכר והקינמון
  5. להוסיף לתערובת העוגה את החומץ לבחוש
  6. לצקת לתבנית אינגלישקייק משומנת ועליה שכבה דקיקה של סוכר וקינמון 
  7. לפזר מעל סוכר קינמון ופיסטוק
  8. לאפות כ40-50 דקות בחום בינוני


       תהנו 

חברים יקרים, 
תודה שהגעתם לכאן
אשמח אם תשאירו אות לביקורכם.