בצק פריך על בסיס שמן
זית הילמן
2 כוסות קמח לבן
2 כפות סוכר
½ כוס שמן זית
1/3כוס מים קריםקורט מלח
ההכנה
קרם שקדים/ חלבה
מחית תפוחים
3 תפוחים חתוכים לקוביות קטנות
2 סוכר וניל
1 כפית קינמון(אופציונלי)
1 כף סילאן/סירופ אגבה
ההכנה
2 תפוחים פרוסים דק על מנדולינה
½ כוס סוכר
1 כוס מים
1 כפית תמצית וניל
ההכנה
מבשלים סירופ סוכר מהמים, סוכר ווניל
מוספים את פרוסות התפוחים
מבשלים עד ריכוך קל של התפוחים
יצירת פרחי התפוחים (רק לאחר הרכבת הפאי)
25 גרם שמן קוקוס (לחמם מעט שיהיה נוזלי)
1 סוכר וניל
מעט צבע מאכל אדום(השתמשתי בקוביית סלק שהנחתי בשמן ונתנה צבע לשמן)
הרכבת הטארט
חברים, תודה שהגעתם לכאן.
ההשקעה ביצירת מתכון מדויק, צילום (גם אם לא כל כך מוצלחים) כתיבה ועריכה של כל רשומה, הם עבודה מאתגרת שאני משקיעה בה זמן רב. קוראים רבים נכנסים לבלוג מדי יום, יש שלא משאירים עקבות ויש המשאירים לי סימן.
התגובות והלייקים שלכם הם הפידבק שלי וחשוב לי לקבלם, אודה לכם אם תשאירו אות לביקורכם.
אולי יעניין אותכם גם מתכונים אילו
חתוכיות שוקולד חלבה ואגוזים עוגת תפוחים קסומה
- שמים את הקמח והסוכר בקערה,
- מוסיפים את השמן והמלח ומערבבים,
- מוסיפים בהדרגה את המים לשים עד לקבלת בצק אחיד.
- יוצרים מהבצק כדור,
- עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
קרם שקדים/ חלבה
מחית תפוחים
3 תפוחים חתוכים לקוביות קטנות
2 סוכר וניל
1 כפית קינמון(אופציונלי)
1 כף סילאן/סירופ אגבה
ההכנה
- שמים בסיר בינוני את התפוחים הירוקים ואת סוכר הווניל וסילאן
- מכסים חלקית ומבשלים על אש קטנה
- בוחשים מדי פעם
- מבשלים כ 30-40 דקות עד שאין נוזלים ומתחיל תהליך קירמול
- מצננים לטמפרטורת החדר.
2 תפוחים פרוסים דק על מנדולינה
½ כוס סוכר
1 כוס מים
1 כפית תמצית וניל
ההכנה
מבשלים סירופ סוכר מהמים, סוכר ווניל
מוספים את פרוסות התפוחים
מבשלים עד ריכוך קל של התפוחים
יצירת פרחי התפוחים (רק לאחר הרכבת הפאי)
- יוצרים חתך ממרכז פרוסת התפוח (ליבת התפוח)
- מגלגלים את הפרוסה סביב עצמה לצורת ספירלה
- את קדקוד הקונוס שהוא ליבת התפוח גוזרים במספרים חדות
25 גרם שמן קוקוס (לחמם מעט שיהיה נוזלי)
1 סוכר וניל
מעט צבע מאכל אדום(השתמשתי בקוביית סלק שהנחתי בשמן ונתנה צבע לשמן)
הרכבת הטארט
- משמנים תבנית פאי מאורכת 20X10
- מרדדים את הבצק על התבנית
- אופים *אפיה עיוורת 10 דקות
- מורחים את הבצק בקרם שקדים
- שמים את מחית התפוחים בשכבה אחידה
- מסדרים את פרחי התפוחים בצפיפות
- מורחים את הפרחים בשמן קוקוס שהכנתם
תהנו |
חברים, תודה שהגעתם לכאן.
ההשקעה ביצירת מתכון מדויק, צילום (גם אם לא כל כך מוצלחים) כתיבה ועריכה של כל רשומה, הם עבודה מאתגרת שאני משקיעה בה זמן רב. קוראים רבים נכנסים לבלוג מדי יום, יש שלא משאירים עקבות ויש המשאירים לי סימן.
התגובות והלייקים שלכם הם הפידבק שלי וחשוב לי לקבלם, אודה לכם אם תשאירו אות לביקורכם.
אולי יעניין אותכם גם מתכונים אילו
חתוכיות שוקולד חלבה ואגוזים עוגת תפוחים קסומה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה