9.3.16

נקניק פרג



נקניק מלא פרג מתוק ועשיר למכורים לפרג וגם למי

שלא. מתאים לטבעונים וללא גלוטן
המצרכים 
1 כוס בחלב סויה וניל
½ כוס סוכר (לחלופין כו סוכר)
7 כפות  סילאן 
100שמן קוקוס

500 גר' פרג טחון טרי 
2-3 כוסות פצפוצי אורז
100 גר' פקאנים קצוצים גס.


ההכנה

  1. להרתיח חלב סוכר, סילאן ושמן קוקוס עד היווצרות בועות 
  2. להוסיף פרג ולערבב
  3. מבשלים על אש קטנה וערבוב מתמיד עד שיש בועות כבדות. (7-9 דקות בישול)                        
  4. שופכים על 3 יריעות נילון נצמד ומגלגלים ל - 3 נקניקים , 
  5. מאפסנים בפריזר.
  6. מגישים פרוסות ישר מהפריזר

אותה הגברת בשינוי האדרת
  • להחליף 100 גר' פרג ב 100 גר' קוקוס
  • לצפות את הגלילות בקוקוס
  • ניתן להמיר את הפקאן השקדים אגוזים 


חברים, תודה שהגעתם עד כאן, אשמח לקרוא את תגובותיכם.
לעדכונים ניתן להירשם בקובייה מימין למעלה.