עם השינוי התזונתי שאני עוברת לצורך ירידה במשקל אני לא מוכנה להתפשר ולאכול רק חסה וסלטים ולכן יוצרת לי מתכונים דלי שומן, מבלי להתפשר על הטעם ואיכות המרכיבים. מנה זו שמורכבת מחזה עוף חלבון דל שומן, וכרוב נצנים ופטריות ירק עשיר בסיבים ודל בקלוריות ושומן מתובלת בעדינות. פשוט חגיגה
קלוריות לכל המתכון: כ1400קלוריות
קלוריות למנה בחלוקה לארבע מנות: 350 קלוריות
נקודות שומרי משקל: סה"כ 22 נקודות
בחלוקה לארבע מנות: כ6 נקודות למנה
500 גר' חזה עוף חתוך לרצועות עבות
600 גר' כרוב ניצנים קפוא
400 גר' פטריות שמפניון פרוסות
תרסיס שמן זית
4 כפות מיץ לימון סחוט טרי
5 שיני שום פרוסות
4-6 תבליות שורש ג'ינג'ר מגורר דורות
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סירופ אגבה 2 כפות רוטב צ'ילי פיקנטי
¼ כוס מים
1 כפית שמן שומשום
דיאטלי
קלוריות לכל המתכון: כ1400קלוריות
קלוריות למנה בחלוקה לארבע מנות: 350 קלוריות
נקודות שומרי משקל: סה"כ 22 נקודות
בחלוקה לארבע מנות: כ6 נקודות למנה
| |||||||||||||||
© אנלייזר למתכון
עלולה להיות סטייה בנתונים. |
מצרכים
500 גר' חזה עוף חתוך לרצועות עבות
600 גר' כרוב ניצנים קפוא
400 גר' פטריות שמפניון פרוסות
תרסיס שמן זית
4 כפות מיץ לימון סחוט טרי
5 שיני שום פרוסות
4-6 תבליות שורש ג'ינג'ר מגורר דורות
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סירופ אגבה 2 כפות רוטב צ'ילי פיקנטי
¼ כוס מים
1 כפית שמן שומשום
ההכנה
- מבשלים את כרוב הנצנים עם 4 כפות מים במקרו כ7 דקות
- חוצים את כרוב לאורכו
- מרססים ווק בתרסיס שמן זית
- מוספים את חזה העוף ממליחים ומפלפלים
- מטגנים/צורבים רק עד הלבנת העוף
- מוספים פטריות ובוחשים ומטגנים מעט
- מוספים את כרטב הנצנים ומטגנים מעט
- מוספים את התיבול והמיים
- מבשלים כ20 דקות על אש בינונית מכוסה, להזהר מבישול יתר
- מתבלים במעט שמן שומשום
מאד טעים כמנה ללא תוספת אבל ניתן להגיש על אורז מבושל או פירה כרובית
תהנו |
למתכון פירה כרובית |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה