תבשיל חזה עוף קישואים ופטריות
דיאטלי
סה"כ קלוריות לכל המתכון:808 קלוריות
למנה בחלוקה ל2 מנות: 404
נקודות שומרי משקל למתכון: 12 נקודות
בחלוקה לשתי מנות: 6 נקודות
כתוספת פירה כרובית ב 0 נקודות
דיאטלי
סה"כ קלוריות לכל המתכון:808 קלוריותכתוספת פירה כרובית ב 0 נקודות
המצרכים
300 ג' חזה עוף חתוך לרצועות או קוביותמושרה לחזה עוף
לערבב בקערהמיץ מחצי לימון
1 כף תבלין שוארמה
מלח ופלפל לפי הטעם
להשרות את חזה העוף לחצי שעה במשרה
הירקות
3 קישואים חתוכים לחצאי עיגולים300 גרם פטריות שמפיניון/ יער(קטנות להשאיר שלמות, גדולות לפרוס גס)
1 בצל קצוץ2 שיני שום קצוצות
1 ציר ירקות (או מים+ אבקת מרק ביתית)
1כף תבלין פיצה
פלפל שחור גרוס
מלח
ההכנה
- להשרות את החזה בצ'ילי וכפית פפריקה כחצי שעה.
- לטגן את הבצל עד שהוא שקוף
- להוסיף פטריות וקישואים עד שהקישואים מתרככים
- להוסיף את החזה לירקות וטגן עד שינוי צבע העוף
- להוסיף מים ותבלינים ולבשל כ 5-8 דקות
פירה כרובית
כרובית מבושלת במים עד רכות מרוסקת לפירה עם מלח פלפל ושום . מנה טעימה שמשתלבת נהדר כתוספת לכל ארוחה
2 קוביות שום דורות (נוח)
מים
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
המצרכים
1כרובית קטנה חתוכה2 קוביות שום דורות (נוח)
מים
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
ההכנה
- בסיר קטן לדחוס את הכרובית
- לכסות במים רותחים
- להרתיח ולבשל מכוסה על אש קטנה עד ריכוך מלא (20-30 דקות)
- לסנן היטב מהמים
- לטחון במעבד מזון או מוט בלנדר עם קוביות השום לטבל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה