17.2.18

סוכריות אש - פלפל ובשר

הפוסט הזה מיועד לאוהבי החריף, במקם להגיש קבב ולצידו פלפל חריף, החלטתי להכניס את הקבב לתוך הפלפלים.ילדי קראו למנה 'סוכריות אש'
לרב אנו מכינים על האש הפעם הכנתי לארוחת ערב בתנור ומאד אהבו
ולמתכון
½ ק"ג בשר לקבב עם התיבול האהוב עליכם
6-8 פלפלים חריפים אדום או ירוק ארוך רצוי ישר
ספרי שמן
ההכנה 

  1. רוחצים את הפלפלים היטב
  2. חורצים חריץ לאורך הפלפל 
  3. מנקים מגרעינים והקרומים הלבנים
  4. ממלאים בבשר בדחיסה
  5. מרססים בספרי שמן 
  6. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה 
  7. אופיים על נייר אפייה בתנור שחומם ל180 מעלות
  8. כ20-25 דקות עד שהבשר שחום 
ובמנגל
לחלופין ניתן לצלות במנגל קודם על צד הפלפל עד צרבת הפלפל ואז להפוך על צד הבשר ולצלות עד השחמת הבשר

תהנו