:*דרגת קושי:♥♥♥♥♥ *זמן עבודה: כ-20 דקות *זמן בישול:כ-40 דקות מספר *מנות:2 מנות עקריות
דיאטלי
קלוריות בכל התבשיל:610 קלוריות
בחלוקה לשתי מנות :310 קלוריות למנה
נקודות שומרי משקל לכל התבשיל: 16 נקודות
ורק 8 נקודות למנה!!!
ותחלס למתכוןלמצרכים
1 ק"ג כרוב ירוק פרוס עבה250 גרם בשר בקר טחון טרי או חזה עוף טחון
3 כפות אורז
2 קוביות רוטב עגבניות בזילקום קפוא של דורת
2 קוביות פטרוזיליה קצוצה קפואה של דורות
כ-2 כפות גדושות רסק עגבניות
1 כפית סוכר
ממלח ופלפל לפי הטעם
ההכנה
- לשמן מחבת בספרי שמן
- להוסיף את קוביות הבצל המטוגן לחמם עד הפשרה
- להוסיף את הבשר לטגן תוך ערבוב ופרור עד שהבשר משנה את צבעו לחלוטין
- להוסיף את הכרוב לכסות ולבשל על אש קטנה כעשר דקות, מדי פעם לערבב, הכרוב מתאדה ומוציא נוזלים
- להוסיף את כל יתר המרכיבים ולבחוש להביא לרתיחה ולבשל כ-20 דקות מכוסה. מדי פעם לבחוש
- במידה וחסר נוזלים יש להוסיף
- לטעום ולשפר תיבול
פסוקו של דבר ...
- הטעם משתבח ביום למחרת
- לא ניתן להכין עם כרוב סגול
- כמו בממולאים העדיפו אורז עגול
- ניתן להחליף את הבשר בחצי כוס אורז
- לטבעונים ניתן להשתמש בטחון מהצומח
לאחרונה התוודיתי למוצרי דורות והתאהבתי- אני מחזיקה תמיד תיבול במקפיא, גם לבישול הכי ספונטני (או
בשעות הכי מוזרות) אין מהיר מזה: פשוט מוציאים, לוחצים ומחזירים למקפיא. המנות מקל על חילוץ מחולקות לפי מידה, לאחרונה שופרה וזה מקל על הלחילוץ התבלית -פשוט ונוח לשימוש. ואחסון.בכל מוצרי התיבול של דורות אין חומרים משמרים,
צבעי מאכל, חומצות שומן טראנס וכולסטרול .
אני שמגדלת בגינה עשבי תיבול בוחרת להשתמש בקוביות הקפואות כי אין צורך לקצוץ, לחתוך, לקלף, להישאר עם ריח לא נעים בידיים מהבישול, לעשות בלגן שלם במטבח על ההתחלה. יכולה לבשל בלחץ של זמן ובקלות,
מודה אני מכורה!!
התמכרות טובה – למוצרי דורות
אני שמגדלת בגינה עשבי תיבול בוחרת להשתמש בקוביות הקפואות כי אין צורך לקצוץ, לחתוך, לקלף, להישאר עם ריח לא נעים בידיים מהבישול, לעשות בלגן שלם במטבח על ההתחלה. יכולה לבשל בלחץ של זמן ובקלות,
מודה אני מכורה!!
התמכרות טובה – למוצרי דורות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה