![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhM2DzZp3wTDkGqU1br1xm_Levm7bVemrKsgfIKvE9LeY5MgECVjC4kDSnvXm49iIgL_2XNuJ60grXujwY8GP-Ets_qa6-Rc1O81EeJeyxzinvQB1ekWjeAuP3XeYKGq7PFI8ljQrJBYKSt/s640/22.jpg)
המצרכים
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEityL37Td5p5jS4EKjFHctyvIn9clQZv1GphkM5x0g_d0hDKX3Ij9D9jadbAz0fkhQ9LT8T9Gj0yMVVWOb9h-VbqTUwuQv7aKNxQ5J4Y95NXy1zQPScDU3aHmDnRTVfJ1alPw2mINXBk13p/s320/image.jpg)
2-4 פלפל סודנייה יבש או פלפל חריף טרי (אופציונלי)
2 עליי דפנה
1 כפית זרעי חרדל
1 כפית זרעי פלפל שחור
1 כפית זרעי כוסברה
2 כוס חומץ תפוחים(חשוב תפוחים)
2-4 שיני שום חצויות
2 כפות סוכר
½1 כפות מלח גס
ענפי שמיר
מים עד כיסוי
לשדרוג
1 כוס רצועות פלפל אדום/ גמבה כבושה
ההכנה
- לשטוף את הבימה ולהניח במסננת לפזר מלח גס ולהניח לשעתיים
- להרתיח חומץ עם 2 כוסות מים והתבלינים היבשים כחמש דקות
- בצנצנת מעוקרת לפזר שום חצוי
- לשטוף את הבמיה מהמלח ולסדר בצפיפות בצנצנת
- עם בחרתם להוסיף פלפל /גמבה כבושה זה הזמן
- לצקת את התחמיץ חם מעל לבמיה
- לאטום עם ענפי השמיר
- לסגור היטב את הצנצנת ולהניח על השיש . מוכן תוך 3-6 ימים.
לשמור במקרר עד 4 חודשים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה